Facebook Pixel Γκουστάβο Πογιέτ: Έδωσε εξηγήσεις ο Πογιέτ - Αυτό κράτησε από την ήττα στο Μαυροβούνιο
| 2022-03-28 23:44:00

Έδωσε εξηγήσεις ο Πογιέτ - Αυτό κράτησε από την ήττα στο Μαυροβούνιο

Sportdog Team
Έδωσε εξηγήσεις ο Πογιέτ - Αυτό κράτησε από την ήττα στο Μαυροβούνιο

Ο Ουρουγουανός Ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε δηλώσεις μετά την ήττα της Εθνικής μας στην Ποντγκόριτσα τονίζοντας ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, όμως αυτό τον έκανε να μάθει πράγματα ως προπονητής.

Γκουστάβο Πογιέτ: Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας από το Μαυροβούνιο, με τον Ουρουγουανό Ομοσπονδιακό τεχνικό μετά τον αγώνα να τονίζει ότι δεν είναι ευχαριστημένος  με το αποτέλεσμα, όμως αυτό τον έκανε καλύτερο προπονητή για την συνέχεια.

"Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς, ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για ό,τι έρχεται στο μέλλον. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα . Είναι καλό παιχνίδι για εμένα.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου κατάφερε να κάνει δικό της παιχνίδι, ήταν συμπαγής, είχαν γρήγορες μεταβάσεις. Δεν ήταν άνετα λόγω της κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τις μονομαχίες, δεν ήταν 50-50 οι φάσεις για εμάς. Στις κινήσεις των παικτών θα έπρεπε να έχουμε δουλέψει περισσότερα. Έμαθα πολλά ως προπονητής και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μάλλον απέναντι σε αντίστοιχους δυνατούς αντιπάλους", είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags