Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόταση-"τσαφ" - Οι διαιτητές να προπονούνται με τις ομάδες - Πού το έχουν δει γραμμένο αυτό;
| 2022-03-29 11:10:00

Πρόταση-"τσαφ" - Οι διαιτητές να προπονούνται με τις ομάδες - Πού το έχουν δει γραμμένο αυτό;

Sportdog Team
Πρόταση-"τσαφ" - Οι διαιτητές να προπονούνται με τις ομάδες - Πού το έχουν δει γραμμένο αυτό;

Μία πρόταση που θα συζητηθεί, «έριξε στο τραπέζι», ο Ραλφ Ράνγκνικ, κατά την διάρκεια συνάντησης με άλλους προπονητές της Premier League και τον επικεφαλής των Βρετανών διατητών, Μάϊκ Ρίλεϊ.

Οπως αποκάλυψε η «Daily Mail», ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα αφήσει τον πάγκο και θα ενταχθεί στο επιτελείο των «κόκκινων διάβολων», πρότεινε στους διαιτητές να προετοιμάζονται με τις ομάδες στα προπονητικά κέντρα των συλλόγων.

Ο στόχος της πρότασης του έμπειρου προπονητή, είναι να δοθεί η δυνατότητα στους διαιτητές, να γνωρίσουν καλύτερα τους παίκτες και έτσι να αποκτήσουν πιο... ήρεμες σχέσεις κατά την διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, ο Ράνγκνιν, πρότεινε μια διαιτητική ομάδα να είναι εξ ολοκλήρου αφοσιωμένη στο VAR και όχι οι διαιτητές του γηπέδου, να προκύπτουν εναλλάξ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, αυτές οι προτάσεις θα υποβληθούν στην Premier League και οι πιθανότητες να δούμε, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, τους διαιτητές να προπονούνται με τα «αστέρια» του αγγλικού πρωταθλήματος, είναι υπαρκτές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags