Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: "Βραδιά εξελίξεων για Σάντος - Τι θα γίνει μετά το παιχνίδι - Αποφασίζει συναισθηματικά"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 12:50:00

"Βραδιά εξελίξεων για Σάντος - Τι θα γίνει μετά το παιχνίδι - Αποφασίζει συναισθηματικά"

Sportdog Team
"Βραδιά εξελίξεων για Σάντος - Τι θα γίνει μετά το παιχνίδι - Αποφασίζει συναισθηματικά"

Την εκτίμηση ότι μετά το αποψινό μπαράζ ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει στίγμα -έστω- των προθέσεων του (υπενθυμίζοντας ότι ενίοτε αποφασίζει συναισθηματικά) έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο τεράστιο ενδιαφέρον με το οποίο περιμένει όλη η ΑΕΚ τη… συνέντευξη Τύπου του μπαράζ της Πορτογαλίας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, εκτίμησε ότι ανεξαρτήτως έκβασης του αγώνα, ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει ένα στίγμα έστω των προθέσεων του.

Τόνισε λοιπόν ότι ακόμα και αν δεν ανακοινώσει απόφαση, θα πει δεδομένα κάτι για την επόμενη μέρα, χωρίς ν’ αποκλείει το ενδεχόμενο να μην έχει κατασταλάξει ακόμα ο Πορτογάλος στο τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Εξάλλου, σημείωσε ότι συχνά αποφασίζει και με συναισθηματικά κριτήρια, υπενθυμίζοντας το… τουμπάρισμα που του έκαναν προ 20ετίας οι οπαδοί της ΑΕΚ που έφτασαν με χιόνια στο σπίτι του και τον έπεισαν να μην παραιτηθεί λόγω Ψωμιάδη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags