Facebook Pixel ΑΕΚ - Φερνάντο Σάντος: "Τελειώνει το σήριαλ με Σάντος - Δεν υπάρχει θέμα στο οικονομικό - Απόφαση της διοίκησης..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-29 15:33:00

"Τελειώνει το σήριαλ με Σάντος - Δεν υπάρχει θέμα στο οικονομικό - Απόφαση της διοίκησης..."

Sportdog Team
"Τελειώνει το σήριαλ με Σάντος - Δεν υπάρχει θέμα στο οικονομικό - Απόφαση της διοίκησης..."

'Οποια απόφαση είναι να παρθεί είτε σε διοικητικό κομμάτι είτε σε εκείνο του προπονητή, θα είναι μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Ο Κώστας Τσίλης μίλησε στον αέρα του Over FM 104,9 και αναφέρθηκε στην υπόθεση «Σάντος» και γενικότερα στο θέμα του προπονητή.

Πολύ πιθανό να έχουμε εξέλιξη στην υπόθεση ανάμεσα σε Σάντος και Εθνική Πορτογαλίας απόψε κιόλας. Ο ρεπόρτερ ανέφερε πως ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός δε θα σημάνει αυτόματα και «χωρισμός» ανάμεσα στους δύο. Απλώς υπάρχει πιθανότητα να κριθεί άμεσα η απόφαση του Ίβηρα προπονητή και να μη χρειαστεί πολύ χρόνο.

Στο κομμάτι Σάντος:

Για το αν υπάρχει κάποιος ως «μπακ απ» επιλογή του Σάντος τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται πως δεν μπορεί να ειπωθεί στα σίγουρα τίποτα. Προφανώς και κάπου θα έχουν το μυαλό τους οι άνθρωποι της «Ένωσης» ώστε να στρέψουν το ενδιαφέρον τους. Όμως σίγουρη λύση δεν εμφανίζεται προς το παρόν.

«Το θέμα με τον Πορτογάλο και την ΑΕΚ δεν είναι και πιθανώς δε θα υπάρξει το οικονομικό» ανέφερε ο ρεπόρτερ. Προφανώς ήθελε να θίξει θέματα οργάνωσης της ομάδας.

Έγινε αναφορά και για το γεγονός πως αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει τον τελευταίο καιρό κάτι «καινούριο». Λένε για την ηλικία του Σάντος και πιθανώς βρήκαν αφορμή έπειτα από τη χιουμοριστική δήλωση μετά τη λήξη του ματς Πορτογαλία-Τουρκία. Είχε αναφέρει πως ελπίζει αν έρθει η πρόκριση επί της Βόρειας Μακεδονίας να είναι με πιο εύκολο τρόπο.

Ακόμα, τόνισε πως όποια απόφαση είναι να παρθεί είτε σε διοικητικό κομμάτι είτε σε εκείνο του προπονητή, θα είναι μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Όταν και η ομάδα θα έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος.

Τέλος, είχαμε και το παράδοξο με τον τραυματισμό του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός χτύπησε στο μάτι σε έκπληξη που του έκαναν οι συμπαίκτες του στην Εθνική. Του πέταξαν τα διακοσμητικά της τούρτας και ένα από αυτά τον χτύπησε στο μάτι. Αποτέλεσμα να δεχθεί τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου. «Μόνο στην ΑΕΚ θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε με εμφανή δόση χιούμορ ο Κώστας Τσίλης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags