Facebook Pixel Δημήτρης Πρίφτης: Δύο τα βασικά προβλήματα του ΠΑΟ σύμφωνα με τον Πρίφτη - Τι έλλειψε στον αγώνα με Μακάμπι
| 2022-03-29 22:42:00

Δύο τα βασικά προβλήματα του ΠΑΟ σύμφωνα με τον Πρίφτη - Τι έλλειψε στον αγώνα με Μακάμπι

Sportdog Team
Δύο τα βασικά προβλήματα του ΠΑΟ σύμφωνα με τον Πρίφτη - Τι έλλειψε στον αγώνα με Μακάμπι

Εμφανώς προβληματισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά την ήττα των Πρασίνων από την ισραηλινή ομάδα ο Έλληνας προπονητής τονίζοντας τα ζητήματα που υπήρξαν.

Δημήτρης Πρίφτης: Καθόλου ικανοποιημένος δεν ήταν ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέροντας ότι υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα, αλλά  και στην ενέργεια.

«Είχαμε πρόβλημα στη συγκέντρωση και στην ενέργεια. Οι 95 πόντοι που δεχθήκαμε δεν σου επιτρέπουν να κερδίσεις. Είχαμε ξεκάθαρα αμυντικό πρόβλημα.

Συγχαρητήρια στην Μακάμπι, έκανε ένα καλό παιχνίδι Εμείς είχαμε το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο, αλλά στη δεύτερη χάσαμε την επαφή με το σκορ και δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε αυτήν την περίοδο. Το πρόβλημά μας ήταν αμυντικό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε περισσότερα, σε δυο μέρες έχουμε το δύσκολο παιχνιδι με τη Ρεάλ. Έχουμε να διαχειριστούμε τα θέματά μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό

 «Δουλεύουμε όλοι, σαν σύλλογος για αυτό. Είναι κάτι πολύ θετικό. Έχει πάρει ευκαιρίες και χρόνο. Δεν θα το πω ευκαιρίες, έχει πάρει χρόνο. Σήμερα έπαιξε καλά, αλλά αυτά πρέπει να συνοδεύονται και με νίκες. Είναι θετική η εμφάνισή του, ένα κέρδος. Αν μπορούμε να πούμε κάτι θετικό για τη σημερινή βραδιά».

Για το γεγονός ότι αποβλήθηκε γρήγορα με πέντε φάουλ και αν έπρεπε να τον προστατεύσει: «Δεν πρόλαβα να τον βγάλω στο 4ο φάουλ, έγινε πολύ γρήγορα. Ίσως έπρεπε να τον είχα βγάλει από το 3ο φάουλ, αλλά θεώρησα πως έπρεπε να τον κρατήσω μέσα. Έπαιζε καλά. Το σκορ δεν με βοήθησε να τον προστατεύσω», είπε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags