Facebook Pixel Γκάρεθ Μπέιλ: Απίστευτος ο Μπέιλ - Μιλάει με ομάδα έκπληξη για να πάει Μουντιάλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 19:17:00

Απίστευτος ο Μπέιλ - Μιλάει με ομάδα έκπληξη για να πάει Μουντιάλ

Sportdog Team
Απίστευτος ο Μπέιλ - Μιλάει με ομάδα έκπληξη για να πάει Μουντιάλ

Οι σχέσεις του Γκάρεθ Μπέιλ με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται εκτός του βασικού σχεδιασμού του Κάρλο Αντσελότι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αγωνιστικής ασυνέπειας και στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. 

Γκάρεθ Μπέιλ: Οι σχέσεις του Γκάρεθ Μπέιλ με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται εκτός του βασικού σχεδιασμού του Κάρλο Αντσελότι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αγωνιστικής ασυνέπειας και στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος και μπορεί να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. 

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ αυτή η ομάδα θα είναι μεγάλη έκπληξη, καθώς ο διεθνής άσος είναι σ' επαφές με την Κάρντιφ, η οποία αγωνίζεται στην Championship και είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας της β' κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος! 

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Wales Online» ο Μπέιλ σκέφτεται να ενταχθεί στην ομάδα της γενέτειρας του, με συμβόλαιο έξι μηνών, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν το χειμώνα στο Κατάρ, αν καταφέρει η εθνική ομάδα να εξασφαλίσει την πρόκριση.

 Η Ουαλία νίκησε 2-1 την Αυστρία και περιμένει για να αντιμετωπίσει την νικήτρια  της αναμέτρησης μεταξύ Σκωτίας και Ουκρανίας, πιθανότατα τον Ιούνιο, προκειμένου να καθοριστεί ο τελευταίος εκπρόσωπος της UEFA στο Μουντιάλ 2022.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags