Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Σεισμός με δηλώσεις στην Πορτογαλία - "Ο Σάντος μπορεί να αποχωρήσει από την Εθνική..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 17:55:00

Σεισμός με δηλώσεις στην Πορτογαλία - "Ο Σάντος μπορεί να αποχωρήσει από την Εθνική..."

Sportdog Team
Σεισμός με δηλώσεις στην Πορτογαλία - "Ο Σάντος μπορεί να αποχωρήσει από την Εθνική..."

Ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ο Φερνάντο Σάντος άφησε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της χώρας σε δηλώσεις του.

Ζοσέ Περέιρα: Δηλώσεις στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό, «Bola Branca» έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης προπονητών Πορτογαλίας όπου σύμφωνα με όσα είπε είναι πολύ πιθανό ο Φερνάντο Σάντος να αποχωρήσει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

«Είναι φυσικό ορισμένες στιγμές ο κόσμος κορεστεί, όπως μπορεί να συμβεί με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μπορεί επίσης να αισθάνεται κάποια έλλειψη αναγνώρισης για τη δουλειά του. Μπορεί να σκεφτεί το μέλλον του και την πιθανή αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, κάτι που επιβεβαιώνει τη μεγάλη του προσωπικότητα, αλλά βέβαια δεν τα παρατάει ποτέ.

Είναι πιο επιτυχημένος προπονητής στην Εθνική Πορτογαλίας και ως εκ τούτου, έχει όλη τη νομιμότητα να πιστεύει ότι μπορεί να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής και για ό,τι έχει κάνει στην εθνική ομάδα. Έχουμε υποχρέωση να πιστεύουμε σε αυτό που είναι η επιθυμία του και η δουλειά του», υποστήριξε ο Ζοσέ Περέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags