Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο ρεπορτάζ - "Αυτά είπε ο Μαρινάκης στου Ρέντη - Δύσκολο να παραμείνει ο Σισέ στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 22:17:00

Νέο ρεπορτάζ: "Αυτά είπε ο Μαρινάκης στου Ρέντη - Δύσκολο να παραμείνει ο Σισέ στον Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ: "Αυτά είπε ο Μαρινάκης στου Ρέντη - Δύσκολο να παραμείνει ο Σισέ στον Ολυμπιακό"

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM και αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας αλλά και ότι ο Σισέ ανεβάζεις τις μετοχές του.

Αρχικά, ανέφερε ότι σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την προπόνηση του Ολυμπιακού. Μίλησε στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας, σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Με αυτό τον τρόπο, δείχνει ότι είναι δίπλα στην ομάδα για την συνέχεια των εγχώριων υποχρεώσεων.

Όσο αναφορά τον Παπέ Αμπού Σισέ, είπε ότι ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό παιχνίδι της Σενεγάλης κόντρα στην Αίγυπτο. Η εθνική ομάδα του Σισέ πέρασε στο Μουντιάλ και φαίνεται πως ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του φέτος.

Ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί να τον κρατήσει φέτος το καλοκαίρι στον Πειραιά. Σημασία έχει βέβαια να έρθει και μία καλή πρόταση.  Η εξέλιξη του Σισέ είναι άκρως αντίθετη από αυτή του Μαντί Καμαρά.

Ο ένας δούλεψε πολύ και έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Ενώ ο άλλος, από την στιγμή που δεν πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι, έχει «πέσει» αγωνιστικά σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Τέλος, ο Κώστας Σαμοθράκης, ανέφερε ότι ο Πέντρο Μαρτίνς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags