Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέες αποκαλύψεις για το συμβόλαιο Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ - Αυτά σκέφτεται
| 2022-03-31 00:05:00

Νέες αποκαλύψεις για το συμβόλαιο Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ - Αυτά σκέφτεται

Sportdog Team
Νέες αποκαλύψεις για το συμβόλαιο Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ - Αυτά σκέφτεται

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που είναι κοντά στον Έλληνα τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αποκάλυψε τις σκέψεις του σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σέρτζιαν Μπλάζιτς: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον οποίο είχε συμπαίκτη στον Λεβαδειακό, ενώ αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με τον ισχυρό άνδρα των Βοιωτών, Γιάννη Κομπότη.

«Πέρυσι σταμάτησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών. Τώρα είμαι τεχνικός διευθυντής, σε έναν διαφορετικό ρόλο απ΄ ότι έχω συνηθίσει. Με τον Πασχαλάκη ήμασταν δυο χρόνια στον Λεβαδειακό. Τότε εγώ ήμουν βασικός, ο Πασχαλάκης ήταν τρίτος. Από τότε που ήμασταν μαζί δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα έφτανε 28 χρονών για να παίζει βασικός. Όταν είσαι μικρός κάνεις τρελά πράγματα, δεν σκέφτεσαι πολύ για το ποδόσφαιρο. Ο Αλέξανδρος τα είχε όλα ότι δηλαδή χρειαζόταν ένας τερματοφύλακας. Τώρα έχει γίνει ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Κάναμε παρέα στον Λεβαδειακό, τον βοήθησα πολύ σε ότι χρειαζόταν και έτσι άξζα τη φανέλα που μου έδωσε στο ματς των εθνικών ομάδων Μαυροβούνιο-Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις από που ξεκίνησες. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί και αξίζει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Προσέχει πολύ τον εαυτό του, το κορμί του και μπορεί να πάει πιο ψηλά. Δεν μιλήσαμε για πολλά όσον αφορά το μέλλον του. Το μόνο που μου είπε είναι ότι τελειώνει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και δεν ξέρει τι να κάνει ακόμα. Πέντε χρόνια είναι στον ΠΑΟΚ και κάτι τον κρατάει εκεί, αλλά δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει το καλοκαίρι. Έτσι όπως τον κατάλαβα δεν θα πει όχι σε μια πρόταση από το εξωτερικό».

Για τον Κομπότη:

«Ερχόταν ο Κομπότης και μου εκτελούσε πέναλτι και βάζαμε στοίχημα 500 ευρώ. Εγώ τον κέρδισα και μια φορά για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου ο πρόεδρος μου είπε θα σου δώσω τη Μαζεράτι και τι άλλο ποσό θέλεις. Έχει τρέλα για το ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές και κακές στιγμές, όμως κρατάω μόνο τα καλά», είπε ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags