Facebook Pixel Sportdog.gr | Άαρον Χίκεϊ: Ένα ταλεντάκι για «φίλημα»
| 2022-04-01 04:33:00

Άαρον Χίκεϊ: Ένα ταλεντάκι για «φίλημα»

Sportdog Team
Άαρον Χίκεϊ: Ένα ταλεντάκι για «φίλημα»

Πόσοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα απέρριπταν τη σπουδαία Μπάγερν Μονάχου σε ηλικία 18 ετών; Μάλλον ελάχιστοι και ένας εξ’αυτών είναι ο Άαρον Χίκεϊ.

Το όνομα του Άαρον Χίκεϊ απασχολεί αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταίες ημέρες. Ο γεννημένος στη Γλασκώβη αμυντικός κλήθηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα της Εθνικής Σκωτίας και φαίνεται να δικαιώνει τους ανθρώπους της Μπολόνια που πίστεψαν σ’αυτόν και στο ταλέντο του. Παρόλο που η μεταγραφή του στη Σέριε Α φάνηκε σαν μία «ιδιαίτερη» επιλογή καριέρας, ο φέρελπις αμυντικός δικαιώνεται και με το παραπάνω, μπαίνοντας στις επιλογές του Στιβ Κλαρκ εν όψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Πολωνία.

Οι «Tartan Army», όπως είναι και το παρατσούκλι των οπαδών της Εθνικής Σκωτίας, λατρεύουν την εθνική τους ομάδα και τους πολεμιστές της. Αγαπημένο παιδί της εξέδρας είναι και το μεγάλο τους αστέρι, ο Άντι Ρόμπερτσον της Λίβερπουλ. Ο «Ρόμπο», που χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο καλύτερος αριστερός οπισθοφύλακας στην Ευρώπη, έχει «καπαρώσει» την θέση του βασικού τόσο στο Μέρσεσάϊντ όσο και στην εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά, οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι έχουν τη χαρά και πολυτέλεια να έχουν στο ρόστερ τους τον επίσης εξαιρετικός Τίρνεϊ της Άρσεναλ, ενώ ένας ακόμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής «ξεπετάχτηκε», που μάλιστα είχε απασχολήσει πολύ έντονα ακόμα και την ιστορική Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags