Facebook Pixel Καρίμ Ανσαριφάρντ: Σοκάρει ο τραυματισμός του Ιρανού στο μάτι (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-31 23:43:00

Σοκάρει ο τραυματισμός του Ανσαριφάρντ στο μάτι από μια... τούρτα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκάρει ο τραυματισμός του Ανσαριφάρντ στο μάτι από μια... τούρτα (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικός είναι ο τραυματισμός του επιθετικού της ΑΕΚ στο μάτι. Δείτε τι συνέβη.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός επιθετικός της Ένωσης έπεσε "θύμα" έκπληξης από τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, που του οργάνωσαν πάρτι για τα γενέθλιά του, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά καθώς ένα κομμάτι ξύλου που βρισκόταν στην τούρτα τον τραυμάτισε στο μάτι!

Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό που να του δημιουργεί πρόβλημα στην όραση, ωστόσο χρειάστηκε να κάνει καθαρισμό για να μην πάθει κάποια ζημιά, ωστόσο η εικόνα του ματιού του δεν παύει να είναι σοκαριστική.

Στην σχετική ανάρτηση που έκανε, αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν, ενώ στάθηκε και στην απαράδεκτη ενέργεια των Ιρανών να απαγορεύσουν την είσοδο στο γήπεδο σε γυναίκες και παιδιά προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Λίβανο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ:

«Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον μετά τον τραυματισμό μου στο μάτι τη μέρα που αντιμετωπίζαμε το Λίβανο, στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας. Το κομμάτι ξύλου που υπήρχε στην τούρτα αν είχε πάει ένα χιλιοστό πιο πέρα θα μπορούσε να μου επηρεάσει την όραση από το ένα μάτι. Δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά. Ειλικρινά ευχαριστώ τους γιατρούς στο νοσοκομείο που απέτρεψαν τον κίνδυνο. Ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα όρασης και σύντομα θα ξεκινήσω τις προπονήσεις στην Ελλάδα.

Εξαιτίας της επέμβασης δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι, όπως οι γυναίκες έξω από το γήπεδο. Είμαι πολύ λυπημένος και ντροπιασμένος από αυτά τα γεγονότα. Γιατί οι γυναίκες που ήρθαν να στηρίξουν την Εθνική ομάδα και τα παιδιά του Ιράν να έχουν τέτοια αντιμετώπιση; Η Εθνική ομάδα είναι ομάδα όλων των ανθρώπων στο Ιράν. Άνθρωποι που αξίζουν σεβασμό και αξιοπρέπεια. Το αίτημά μου είναι στα επόμενα παιχνίδια, οι γυναίκες της αγαπημένης μας πατρίδας να μπουν στα γήπεδο με απόλυτο σεβασμό από τους διοργανωτές, για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια με ασφάλεια και ειρήνη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Ansarifard (@kariiiiim10)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags