Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συναγερμός στον ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - "Μάτια" από Γερμανία στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-02 22:06:00

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - "Μάτια" από Γερμανία στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Συναγερμός στον ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - "Μάτια" από Γερμανία στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Από τους πιο σημαντικούς παίκτες τη φετινή χρονιά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Από το εντός έδρας παιχνίδι με την Λίνκολν, στις αρχές Δεκέμβρη που άρχισε να αγωνίζεται, ο Χάρης Τσιγγάρας έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο σημαντικά γρανάζια του ΠΑΟΚ και πλέον μετρά 21 συμμετοχές με την φανέλα του Δικεφάλου. 

Οι εμφανίσεις του μόνο απαρατήρητες δεν περνούν, καθώς στα 22 του είναι στον προθάλαμο της Εθνικής και διεκδικεί παρουσία και στα ημιτελικά του Conference League. Ο 22χρονος μέσος έχει μπει στο μικροσκόπιο ευρωπαϊκών συλλόγων και απόδειξη είναι ότι πριν λίγες μέρες στην Τρίπολη, στο ματς των Ελπίζων με την Πορτογαλία, σκάουτερ γερμανικών συλλόγων ήταν παρόντες στις εξέδρες για να τον δουν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρακολούθηση διά ζώσης του Χαλκιδικιώτη μέσου είχε γίνει και κατά το παρελθόν και το σίγουρο είναι ότι τα ίδια «μάτια» θα τον τσεκάρουν και στην Λεωφόρο.

Μένει να φανεί αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή ή θα τον «προστατεύσει», μειώνοντας τον χρόνο συμμετοχής (με δεδομένο ότι έχει παίξει και δύο παιχνίδια με την Ελπίδων) γιοα να τον έχει απόλυτα φρέσκο ενόψει Μαρσέιγ.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags