Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Έπαιξε με 12 παίκτες για 13'' και κινδυνεύει να χάσει "στα χαρτιά"! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-03 12:22:00

Ασύλληπτη γκάφα από Μπάγερν: Έπαιξε με 12 παίκτες για 13'' και κινδυνεύει να χάσει "στα χαρτιά"!

Sportdog Team
Ασύλληπτη γκάφα από Μπάγερν: Έπαιξε με 12 παίκτες για 13'' και κινδυνεύει να χάσει "στα χαρτιά"!

Απίστευτη ασυνεννοησία στους Βαυαρούς που μπορεί να τους στοιχίσει.

Η Μπάγερν Μονάχου, νίκησε άνετα με 4-1 στο Φράιμπουργκ την ομώνυμη ομάδα και αύξησε σε εννέα βαθμούς την διαφορά της από την Ντόρτμουντ, η οποία συνετρίβη με το ίδιο σκορ εντός έδρας από την Λειψία, μόλις έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της Bundesliga.

Όμως οι Βαυαροί, κινδυνεύουν να χάσουν τους τρεις βαθμούς «στα χαρτιά», μετά από ένα περιστατικό που συνέβη προς το τέλος της αναμέτρησης με την Φράϊμπουργκ. Συγκεκριμένα, μετά από σύγχυση στις αλλαγές που έκανε ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, η Μπάγερν βρέθηκε για περίπου 13 δευτερόλεπτα με 12 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

«Ήταν λίγο μπερδεμένο, εμφανίστηκε λάθος αριθμός για να αντικατασταθεί ο Κομάν. Αυτά είναι λάθη που συμβαίνουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να επηρεάζει τον αγώνα», σχολίασε ο νεαρός προπονητής των Βαυαρών, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πάντως, από την πλευρά της η Φράιμπουργκ δεν αναμένεται να διεκδικήσει το παιχνίδι στα "χαρτιά", παρότι έχει αυτό το δικαίωμα, με τον προπονητή της, Κρίστιαν Στράιχ, να δηλώνει ότι ο σύλλογος δεν σχεδιάζει να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες κατά των Βαυαρών.

«Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να προσφύγουμε σε τίποτα. Τηρούμε τους κανόνες, δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι 'αυτό» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Φράιμπουργκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags