Facebook Pixel La Liga: Επιστροφής συνέχεια για την Μπαρτσελόνα - Η απίστευτη γκολάρα του Πέδρι λύγισε τη Σεβίλλη
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 00:22:00

Επιστροφής συνέχεια για την Μπαρτσελόνα - Η απίστευτη γκολάρα του Πέδρι λύγισε τη Σεβίλλη (vid)

Sportdog Team
Επιστροφής συνέχεια για την Μπαρτσελόνα - Η απίστευτη γκολάρα του Πέδρι λύγισε τη Σεβίλλη (vid)

Με "κεκτημένη ταχύτητα" από το "πάρτι" στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" επί της Ρεάλ (4-0), η Μπαρτσελόνα δεν "φρέναρε" ούτε απέναντι στη Σεβίλλη.

Παναθηναϊκός">La Liga: Με "κεκτημένη ταχύτητα" από το "πάρτι" στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" επί της Ρεάλ (4-0), η Μπαρτσελόνα δεν "φρέναρε" ούτε απέναντι στη Σεβίλλη. Με το γκολ του Πέδρι στο 72΄ από ακόμη μία ασίστ του Ντεμπελέ, η ομάδα του Τσάβι νίκησε 1-0, πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας και με ματς λιγότερο μπορεί να μειώσει ακόμη και στο -9 από την "βασίλισσα" ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Η "Μπάρτσα" επέκτεινε σε 19 αγώνες (16-3-0) το ομολογουμένως εντυπωσιακό αήττητο που έχει στο "Καμπ Νόου" απέναντι στους Ανδαλουσιάνους. Όλα αυτά τέσσερα 24ωρα πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa League με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με τους Καταλανούς να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι, η οποία είχε ουσιαστικά τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου από την περασμένη αγωνιστική μετά το 0-0 με την Σοσιεδάδ, έμεινε για 4ο συνεχόμενο ματς χωρίς "τρίποντο", ωστόσο, μετά από 15 αγώνες στη La Liga γνώρισε την πρώτη ήττα (προερχόταν από 7-8-0).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags