Facebook Pixel Γκουστάβο Πογέτ: Ατάκες για τις πρώτες μέρες του στην Εθνική - Τι είπε για την επιτυχία του 2004
| 2022-04-05 00:30:00

Ατάκες Πογέτ για τις πρώτες μέρες του στην Εθνική - Τι είπε για την επιτυχία του 2004

Sportdog Team
Ατάκες Πογέτ για τις πρώτες μέρες του στην Εθνική - Τι είπε για την επιτυχία του 2004

Δηλώσεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα του στην Εθνική Ελλάδας έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε στην ισπανική αθλητική εφημερίδα «AS» για τις πρώτες του εμπειρίες του στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ μίλησε και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Από το πρώτο παιχνίδι βγήκαν πολλά θετικά πράγματα. Το πρώτο ματς ήταν από τα καλύτερα σε ντεμπούτο μου. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν πιο περίπλοκο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από αυτές τις οκτώ ημέρες που ήμουν μαζί με τους παίκτες μου. Μπορέσαμε να γνωριστούμε, αυτό ήταν το βασικό. Είναι η πρώτη εμπειρία μου σε επίπεδο εθνικής ομάδας και κρατώ αυτά που έμαθα σε αυτό το ξεκίνημα», τόνισε σχετικά ο Ουρουγουανός τεχνικός και στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Οι Ελληνες είχαν μια χρυσή περίοδο. Μετά την κατάκτηση του EURO το 2004 η εθνική ομάδα ήταν δυνατή και διατήρησε μια ισχυρή βάση για πολλά χρόνια. Τώρα αναζητούν την σύνδεση ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα. Για εμένα, είναι ακόμα νωρίς να έχω άποψη γι' αυτό, αλλά είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags