Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Χάος! Ρατσιστική επίθεση σε τοπ παίκτη μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-04 19:16:00

Χάος! Ρατσιστική επίθεση σε τοπ παίκτη μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάος! Ρατσιστική επίθεση σε τοπ παίκτη μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις αποκαλύψεις που αφορούν ρατσιστική επίθεση σε πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του ντέρμπι της χώρας.

Νάπολι: Μπορεί οι Παρτενοπέι να πέρασαν από την  έδρα της Αταλάντα και να έπιασαν στην κορυφή την Μίλαν, όμως η ρατσιστική επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων προς τον Καλιντού Κουλιμπαλί ήταν αυτό που έχει τραβήξει την προσοχή με τις ομοσπονδίες της Σενεγάλης, αλλά και τους Μπεργκαμάσκι να παίρνουν θέση.

«Πιστοί στις φτωχές τους συνήθειες, αρκετοί οπαδοί της Αταλάντα έδειξαν για μία ακόμα φορά πως είναι λίγοι ως άνθρωποι, εκτοξεύοντας ρατσιστικές προσβολές προς τον αρχηγό και ηγέτη μας, Καλιντού Κουλιμπαλί. Αυτοί οι άμυαλοι ηλίθιοι δεν πρέπει να έχουν θέση σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Να είσαι δυνατός Καλιντού, ο λαός της Σενεγάλης σε υποστηρίζει με όλη την καρδιά του και σου λέει να είσαι υπερήφανος για τη δύναμή σου, τον επαγγελματισμό σου, αλλά και ότι ανήκεις στη δική μας ράτσα. Αρχηγέ να έχεις δύναμη, δεν θα σε φτάσουν ποτέ. Η Σενεγάλη είναι υπερήφανη για σένα», αναφέρει η Ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας.

«Η Αταλάντα ανακοινώνει ότι οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις αρχές του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, που πάντα επιδιώκεται από αυτόν τον σύλλογο, θα αντιταχθεί σθεναρά. Δεν θέλουμε, και το υπογραμμίζουμε, να δώσουμε προβολή σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με το περιβάλλον μας και, ως εκ τούτου, χωρίς κραυγές και γενικεύσεις, θα ενεργήσουμε στα αρμόδια γραφεία ώστε η εικόνα του συλλόγου και της πόλης του Μπέργκαμο να προστατεύονται», τονίζουν από την Αταλάντα για όσα έγιναν στον ποδοσφαιριστή της Νάπολι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags