Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην διαιτητής παίρνει θέση για το χέρι του Χουάνκαρ με ΠΑΟΚ - "Δύσκολη φάση αλλά..."
| 2022-04-04 23:14:00

Πρώην διαιτητής παίρνει θέση για το χέρι του Χουάνκαρ με ΠΑΟΚ - "Δύσκολη φάση αλλά..."

Sportdog Team
Πρώην διαιτητής παίρνει θέση για το χέρι του Χουάνκαρ με ΠΑΟΚ - "Δύσκολη φάση αλλά..."

Πολύς ντόρος έχει γίνει το τελευταίο 24ωρο με την φάση που διαμαρτύρεται για πέναλτι ο Δικέφαλος του Βορρά στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τους Πράσινους με πρώην διαιτητή να δίνει απαντήσεις.

Δημήτρης Ποντίκης: Για τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά και για τη διαιτησία στη Λεωφόρο και στο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο βετεράνος διαιτητής.

«Ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει πετύχει το έργο του. Πήρε πολύ καλά χρήματα από την ΕΠΟ και δεν τα έχει δικαιολογήσει. Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι στη Λεωφόρο με διαιτητές από διαφορετικές σχολές που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν λάθη. Η φάση που ζητάει πέναλτι ο ΠΑΟΚ στο χέρι του Χουάνκαρ ήταν πολύ δύσκολη φάση για τον διαιτητή και στο σημείο που ήταν γιατί δεν είχε την απαραίτητη ορατότητα, αυτός όμως που την είχε ήταν ο βοηθός, καθώς η φάση έγινε στην πλευρά του. 

Όπως και η φάση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Βέλεθ ήταν δύσκολη. Τα προηγούμενα χρόνια στην Ιταλία είχε δοθεί εντολή στους διαιτητές ότι κάθε χέρι είναι πέναλτι. Αν θυμάστε καλά σε ένα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ στο Βικελίδης είχε δοθεί πέναλτι σε χέρι του αμυντικού του Άρη, αν ήταν όμως Ισπανός ο διαιτητής δεν θα έδινε κάτι», είπε ο Δημήτρης Ποντίκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags