Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Τσορμπατζόγλου: "Στην τριάδα μεσοεπιθετικά οι περισσότερες αλλαγές - Παίζει ο Κρέσπο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 12:13:00

Ατάκα Τσορμπατζόγλου: "Στην τριάδα μεσοεπιθετικά οι περισσότερες αλλαγές - Παίζει ο Κρέσπο"

Sportdog Team
Ατάκα Τσορμπατζόγλου: "Στην τριάδα μεσοεπιθετικά οι περισσότερες αλλαγές - Παίζει ο Κρέσπο"

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ και την 11άδα που περιμένει αλλά και στο θέμα με την απεργία.

Ολυμπιακός: Αλλαγμένος σε σχέση με το τελευταίο του ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Μαρσέιγ, ειδικά στην μεσοεπιθετική του γραμμή, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Έχει αρκετά θέματα ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει η αυριανή απεργία που σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα σε πάρα πολλές πτήσεις στα ελληνικά αεροδρόμια και όλα τα γύρω γύρω από το παιχνίδι. Επέστρεψε ο Μιτρίτσα και είναι διαθέσιμος, αν και έχει χάσει έδαφος λογικά θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Μαρσέιγ. Ο Λουτσέσκου θα πρέπει να αποφασίσει για την τριάδα μεσοεπιθετικά, εκεί θα είναι οι περισσότερες αλλαγές. Για την θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού θα έχει αρκετές λύσεις αλλά και σκέψεις. Ζίβκοβιτς, Ντάγκλας και Μπίσεσβαρ είναι οι επικρατέστεροι, ο Κρέσπο προετοιμάζεται εδώ και μέρες και θα παίξει. Χθες τους μίλησε αρκετά, είχε πολλά παράπονα από το πως αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που δεν μπορεί χωρίς την μπάλα στα πόδια, φορμαρισμένη, δεν επηρεάστηκε από την διακοπή και το μόνο μείον της είναι η απουσία του Μίλικ.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην απεργία, ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε πως υπάρχει η πληροφορία ότι δεν έχει αλλάξει η απόφαση για να γίνει προτρέποντας τον κόσμο να επικοινωνήσει με τις εταιρίες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags