Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κατάθεση ψυχής από Βαλμπουενά: "Τιμωρήθηκα διπλά - Πληγώθηκα που δεν έπαιξα ξανά..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-05 21:11:00

Κατάθεση ψυχής από Βαλμπουενά: "Τιμωρήθηκα διπλά - Πληγώθηκα που δεν έπαιξα ξανά..."

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από Βαλμπουενά: "Τιμωρήθηκα διπλά - Πληγώθηκα που δεν έπαιξα ξανά..."

Η ιστορία που στιγμάτισε τον Γάλλο σταρ του Ολυμπιακού και το μεγάλο παράπονό που έχει από την καριέρα του, το οποίο οφείλεται σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες.

Ολυμπιακός: Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με το sex tape και την υπόθεση εκβιασμού από τον Καρίμ Μπενζεμά. που στιγμάτισε την καριέρα του.

Ο Γάλλος άσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "beIN SPORTS VIP" και εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ποτέ ξανά στην Εθνική Γαλλίας, εξαιτίας της πολύκροτης υπόθεσης.

«Όλοι ξέρουμε γιατί δεν κλήθηκα πια στην εθνική ομάδα. Υπήρχαν εξωαθλητικά προβλήματα (υπόθεση sextape) που όλοι γνωρίζουν», είπε.

«Το γεγονός ότι δεν πήγα ξανά στην εθνική Γαλλίας για αυτούς τους λόγους, με πλήγωσε πολύ και αυτό ήταν περίπλοκο να ζήσω μαζί του. Νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω αγωνιστεί τουλάχιστον στο Euro 2016. Ήμουν ξεκάθαρα θύμα όλων αυτών και τιμωρήθηκα διπλά», ανέφερε ακόμη ο άσος του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος μέσος, με 52 διεθνείς συμμετοχές και 8 γκολ, δεν έχει δεν έχει αγωνιστεί στην εθνική Γαλλίας, από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, στη φιλική νίκη (2-1) με τη Δανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη η Σαμπντόρια για Έλληνα άσο - Πρώην του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags