Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς ενόψει συνέχειας - Σημαντική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-06 16:14:00

Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς ενόψει συνέχειας - Σημαντική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Τρίβει τα χέρια του ο Γιοβάνοβιτς ενόψει συνέχειας - Σημαντική εξέλιξη στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία των Πράσινων συνεχίζεται ενόψει της συνέχειας των play off και του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις εξελίξεις στο Τριφύλλι να είναι πολύ σημαντικές που αλλάζουν πολλά δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με την επιστροφή του Φεντερίκο Μακέντα μετά τον τραυματισμό του καθώς ο Ιταλός συμμετείχε κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης (6/4) και δείχνει κάθε μέρα και καλύτερα, κάτι που τον κάνει να προλαβαίνει κάποια από τα παιχνίδια του δεύτερου γύρου των play off.

Παράλληλα η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε κανονικά, με τους ποδοσφαιριστές να να έχουν πρόγραμμα που περιλάμβανε  παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας, rondo, πιεστικά παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα, με τον Λούκας Βιγιαφάνιες να συνεχίζει την θεραπεία και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης σήμανε ένταση στο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας, rondo, πιεστικά παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα. 

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Μακέντα προτού συνεχίσει με ατομικό, θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες και ατομικό οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags