Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επίσημο! Αυτό το κανάλι θα δείξει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-08 17:59:00

O διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για την Ειρήνη, Ολυμπιακός - Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Novasports!

Sportdog Team
O διεθνής φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για την Ειρήνη, Ολυμπιακός - Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Novasports!

Οι Ερυθρόλευκοι θα σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία θα δώσουν το Σάββατο (9/4) φιλικό με την ουκρανική Σαχτάρ και την Παρασκευή (8/4) έγινε γνωστό το κανάλι που θα μεταδώσει την αναμέτρηση.

Ολυμπιακός: Από το Novasports2 καθώς και μέσω του WEB TV του novasports.gr και το κανάλι του Novasports στο YouTube θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Σάββατο (9/4) στις 20:00 οι φίλοι των Ερυθρόλευκων τον φιλικό αγώνα της ομάδας τους για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports2 καθώς και μέσω του WEB TV του novasports.gr και το κανάλι του novasports στο YouTube, τον διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ.

'Ολα τα έσοδα του αγώνα που θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αποτελεί τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους σε Ευρώπη και Αμερική, θα δοθούν για την οικονομική στήριξη των προσφύγων.

Στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags