Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παίρνουν θέση για την παρουσία Γάλλων στην Τούμπα - Τότε θα παρθεί η οριστική απόφαση
| 2022-04-08 20:20:00

Παίρνουν θέση για την παρουσία Γάλλων στην Τούμπα - Τότε θα παρθεί η οριστική απόφαση

Sportdog Team
Παίρνουν θέση για την παρουσία Γάλλων στην Τούμπα - Τότε θα παρθεί η οριστική απόφαση

Έντονη συζήτηση έχουν προκαλέσουν οι συμπλοκές που υπήρξαν ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του Conference League στο «Βέλοντρομ».

ΠΑΟΚ: Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί σε μια εβδομάδα και ο φόβος μήπως επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά είναι έκδηλος και μάλιστα, η UEFA και η ελληνική αστυνομία κάνουν σκέψεις απαγόρευσης της εκδρομής των φιλάθλων των Μασσαλών.

Εξάλλου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία από τη μέρα της κλήρωσης είχε επισημάνει ότι οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αγώνες υψηλού κινδύνου και μετά τα όσα έλαβαν χώρα στη Μασσαλία, είναι λογικό και απόλυτα δικαιολογημένο να ανησυχεί.

Τον ίδιο προβληματισμό έχει και η Ελληνική Αστυνομία, η οποία σε συνεννόηση με την UEFA θα αποφασίσουν εάν θα μπορέσουν να βρεθούν οι Γάλλοι στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο δημοσιογράφος της ledauphine, Χαβιέρ Κονταμινε, εξέφρασε την απορία του για το πώς μπορεί να γίνει η εκδρομή αυτή ενώ παράλληλα, τόνισε ότι η απόφαση θα παρθεί την προσεχή Δευτέρα (11/04).

«Πραγματικά, δεν ξέρω. Πιστεύω ότι δεν θα έρθουν. Δεν είναι σίγουρο, βέβαια, ακόμη. Θα είναι δύσκολο να τους επιτρέψουν να έρθουν. Τη Δευτέρα θα μάθουμε».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags