Facebook Pixel Conference League: Χοντρό σκηνικό μετά από αγώνα του Conference - Προπονητής έριξε μπουνιά σε αντίπαλο
| 2022-04-08 20:34:00

Χοντρό σκηνικό μετά από αγώνα του Conference - Προπονητής έριξε μπουνιά σε αντίπαλο

Sportdog Team
Χοντρό σκηνικό μετά από αγώνα του Conference - Προπονητής έριξε μπουνιά σε αντίπαλο

Απίστευτο περιστατικό το βράδυ της Πέμπτης (7/4) μετά από το τέλος της αναμέτρησης για το Conference League με τον τεχνικό συλλόγου να ρίχνει μπουνιά σε αντίπαλο και ο δεύτερος να προχωράει σε μηνύσεις. 

Ρόμα: Απίστευτα πράγματα μετά το τέλος του αγώνα των Ρωμαίων με την Μπόντο για το Confernce League, με τον προπονητή των Νορβηγών να επιτίθεται στον τεχνικό τερματοφυλάκων των Ιταλών και να του ρίχνει μπουνιά και τον δεύτερο να προχωράει σε μηνύσεις.

«Αυτό που έγινε είναι ντροπιαστικό. Ο προπονητής τους επιτέθηκε και χτύπησε τον προπονητή των τερματοφυλάκων μας. Στη ρεβάνς θέλουμε να αποκλείσουμε τη Μπόντο Γκλιμτ και για όσα κάνουν εκτός γηπέδου.

Στην αρχή του είπε κάτι και μετά του επιτέθηκε κανονικά και με άσχημο τρόπο. Εμείς ήρθαμε εδώ με όλο το σεβασμό, αυτό που έγινε είναι προσβολή για τη Ρόμα. Προσβολή για το προπονητικό τιμ και τη διοργάνωση γενικότερα. Είμαι σοκαρισμένος για αυτό που είδα, είναι πραγματικά ντροπή» ήταν η δήλωση του αρχηγού των Τζιαλορόσι, Λορέντζο Πελεγκρίνι.

«Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα συμπεριφερόταν σαν τρελός. Μου επιτέθηκε φραστικά πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, δεν σεβάστηκε τίποτα από το fair play», ανέφερε ο προπονητής της Μπόντο, Κίετιλ Κνούτσεν και μάλιστα τα Μέσα της χώρας αναφέρουν πως οι Νορβηγοί θα καταθέσουν μήνυση στον προπονητή τερματοφυλάκων της Ρόμα, επειδή, όπως υποστηρίζουν, επιτέθηκε πρώτος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags