Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Ευκαιρία ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός - Πολλά λένε για Σαββίδη - Όχι το ίδιο λάθος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-10 12:32:00

"Ευκαιρία ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός - Πολλά λένε για Σαββίδη - Όχι το ίδιο λάθος"

του Γιώργου Κτενά
"Ευκαιρία ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός - Πολλά λένε για Σαββίδη - Όχι το ίδιο λάθος"

Οι βαθμοί που θα χαθούν και οι αλλαγές στο ρόστερ του Δικεφάλου! Γιατί η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που δείχνει η βαθμολογία, οι κίνδυνοι για τους Πειραιώτες, οι μεταγραφές που χρειάζεται ο Δικέφαλος το καλοκαίρι και τα δημοσιεύματα για τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε όλη την τρέχουσα επικαιρότητα του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο sportdog ο Στέλιος Γρηγοριάδης, που παρακολουθεί το ρεπορτάζ των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Μπορεί ακόμα και τώρα ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα; Πώς βλέπει τον Ολυμπιακό; Ποια είναι η άποψή του για την επόμενη μέρα τού συλλόγου και τι αναφέρει για το ενδεχόμενο να συνεχίσουν οι Μπίσεσβαρ-Κρέσπο και τη νέα αγωνιστική περίοδο;

Οι απαντήσεις στη συνέντευξη που ακολουθεί:

"Πολλά γράφονται για τον Σαββίδη - Τεράστια ευκαιρία για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Ανατροπή"

"Από τη στιγμή που το διαψεύδουν από την πλευρά τού Σαββίδη ότι πουλάει το Open, εμείς τι άλλο να πούμε; Δεν έχουμε να προσθέσει κάτι. Οι συνεργάτες του μετέφεραν ότι δεν υπάρχει πρόθεση αποεπένδυσης από τα ελληνικά media. Η αλήθεια είναι ότι πολλά γράφονται για Σαββίδη, αλλά σημασία τι έχει βγει αληθινό μέχρι τώρα", ανέφερε αρχικά, μέσω του sportdog, ο Σ. Γρηγοριάδης.

Αγωνιστικά πώς βλέπεις την ομάδα;

"Ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα, γιατί ο Ολυμπιακός θα χάσει βαθμούς στα πλέι οφ - Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να πάρει τα παιχνίδια. Αλλά έχασε από τον Παναθηναϊκό για να έρθει η προσγείωση που έπρεπε να έρθει. Λέω ότι, όσο απίστευτο και αν φαίνεται, επειδή θα εξακολουθήσει να χάνει βαθμούς ο Ολυμπιακός, μπορεί να υπάρξει ανατροπή".

"Αυτό πληρώνει ο ΠΑΟΚ - Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός - Δεν θα κάνει το λάθος με Κρέσπο-Μπίσεσβαρ ο Λουτσέσκου"

Πάντως και από τον ΠΑΟΚ καλλιεργείται κλίμα ότι μπορεί να τα καταφέρει.

"Ο Ολυμπιακός θέλει 10 βαθμούς ακόμα για να πάρει το πρωτάθλημα. Με ΑΕΚ και Άρη εκτός και στα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνει δύο νίκες και μία ισοπαλία ο Ολυμπιακός, αν θεωρήσουμε σίγουρη μία νίκη με τα Γιάννινα στο Καραϊσκάκη. Επομένως, ακόμη και με μείον 11, έχει ελπίδες ο ΠΑΟΚ γιατί δείχνει περισσότερο δεμένη ομάδα. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα κερδίσει σε ολους τους δικούς του αγώνες. Προφανώς και τα δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πιο ομάδα ο ΠΑΟΚ. Αλλά αν χάνει γκολ από τα τρία μέτρα και δυσκολεύεται στην ανάπτυξη όταν παίζει μπάλα ο αντίπαλος, αυτά είναι αδυναμίες που φαίνονται ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Προφανώς κάπου-κάπου τις πληρώνει. Καλό το αήττητο σερί με Λαμίες, Βόλους κ.λπ., αλλά τώρα είναι η ώρα να δείξει αν μπορεί να κάνει αυτό που λέω".

Την τελευταία φορά που ο Λουτσέσκου είπε ότι ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μετά από μερικούς μήνες ζήτησε συγνώμη για το βάρος που φόρτωσε τους παίκτες.

"Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί, δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την εικόνα, αλλά δεν φαίνεται να μπορεί. Ξέρω καλά τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, ναι κατάφερε να κάνει σερί, ναι είναι πιο δεμένος, ναι οι παίκτες βρήκαν ρόλο, ναι η εικόνα άλλαξε με Τσιγγάρα και Λύρατζη που του έδωσαν την ενέργεια που του έλειπε. Προέκυψε και ο πολυσκόρερ Κούρτιτς αλλά οι αδυναμίες δεν νικήθηκαν. Και κάπου-κάπου κοστίζουν. Ο Ολυμπιακός θα χάσει βαθμούς αλλά μένει να δούμε τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ".

Τέλος, πες μου τι βλέπεις να γίνεται το προσεχές καλοκαίρι. Γιατί ενώ υπήρχε η εντύπωση ότι θα αποχωρούσε όλη η παλιά φρουρά, φαίνεται ότι οι Μπίσεσβαρ και Κρέσπο θα ανανεώσουν.

"Δεν βλέπω κανέναν Μπίσεσβαρ, τον είδαμε κάποιες αγωνιστικές στην αρχή αλλά εδώ και πολύ καιρό δεν μπορεί. Οι αντίπαλοι τον υπολογίζουν και τον σέβονται γιατί είναι ικανός για το αναπάντεχο, αλλά ο παίκτης δεν μπορεί. Δεν είναι σίγουρη ούτε η παραμονή του Κρέσπο, δε νομίζω ότι θα κάνει το ίδιο λάθος ο Λουτσέσκου. Και ο Μπότο θέλει νεαρούς, άλλη φιλοσοφία. Αν με ρωτούσαν στον ΠΑΟΚ θα τους έλεγα "Βάλτε ένταση και ταχύτητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από Νόργουιτς ο Γιαννούλης - Καμία ρήτρα ΠΑΟΚ για Ελλάδα - Εντολή Πασχαλάκη σε ατζέντηδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags