Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παντού στο εξωτερικό η είδηση για το Ολυμπιακός-Σαχτάρ - Ο Φορτούνης και η επάνοδος Κρίστινσον
| 2022-04-10 13:48:00

Παντού στο εξωτερικό η είδηση για το Ολυμπιακός-Σαχτάρ - Ο Φορτούνης και η επάνοδος Κρίστινσον

Sportdog Team
Παντού στο εξωτερικό η είδηση για το Ολυμπιακός-Σαχτάρ - Ο Φορτούνης και η επάνοδος Κρίστινσον

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία του χθεσινού φιλικού στο Φάληρο και στην εμφάνιση των Φορτούνη και Κρίστινσον.

Ολυμπιακός: Όλα τα μεγάλα Μέσα της Ευρώπης και όχι μόνο αναφέρθηκαν στο σπουδαίο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σαχτάρ, με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ των προσφύγων της Ουκρανίας, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία είδηση που απασχόλησε έντονα τις ευρωπαϊκές ιστοσελίδες, σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, σε όλη την Ευρώπη μέχρι και το Ισραήλ, που αφιέρωσαν χώρο για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι κατά του πολέμου.

Από εκεί και πέρα, έκανε ξεχωριστή μνεία στην εμφάνιση του Κρίστινσον και στάθηκε και στην σταδιακή επάνοδο του Κώστα Φορτούνη.

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει αποφύγει την θλάση και η αντικατάστασή του έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags