Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέο εμπόδιο στην ΑΕΚ για Μπεναβίδες - Στα... κάγκελα οι οπαδοί
| 2022-04-10 16:42:00

Νέο εμπόδιο στην ΑΕΚ για Μπεναβίδες - Στα... κάγκελα οι οπαδοί

Sportdog Team
Νέο εμπόδιο στην ΑΕΚ για Μπεναβίδες - Στα... κάγκελα οι οπαδοί

Ο Ουρουγουανός μέσος έχει πάρει χρόνο ώστε να ακούσει την πρόταση της Ιντεπεντιέντε για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως ο κόσμος της ομάδας από την Αργεντινή είναι στα... κάγκελα με την εμπλοκή της Ένωσης στην υπόθεση.

ΑΕΚ: Ιδιαίτερα αγαπητός φαίνεται ότι είναι ο Κάρλος Μπεναβίδες στον κόσμο της Ιντεπεντίεντε που θέλουν σαν... τρελοί να παραμείνει στην ομάδα κάτι που το εκφράζουν έντονα και στα social media θέλοντας από τη διοίκηση να ανανεώσει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή.

«Για μένα ο Κάρλος έχει πολλές δυνατότητες. Είναι ακριβός για την ομάδα, αλλά πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα να μείνει. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να δώσει περισσότερα».

«Ο Μπάνκο, ο Μπεναβίδες και ο Ρόα θα πρέπει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους», ανέφερε από την πλευρά του ο Κάρλος Αλμπέρτο Ντεμαρτίνι.

«Πρέπει να μείνει ο Μπεναβίδες που έχει χαρακτηριστικά να παίξει και στην εθνική ομάδα της χώρας του», έγραψε από την πλευρά του ο Φάμπιο Μπούστος Φιέρο για τον παίκτη που είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags