Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - "Μετά το 79’ επηρέασε το αποτέλεσμα ο διαιτητής - Φάνηκε η..."!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-11 12:13:00

Ατάκα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - "Μετά το 79’ επηρέασε το αποτέλεσμα ο διαιτητής - Φάνηκε η..."!

Sportdog Team
Ατάκα Νικολογιάννη για Παναθηναϊκό - "Μετά το 79’ επηρέασε το αποτέλεσμα ο διαιτητής - Φάνηκε η..."!

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν ενώ υπογράμμισε πως μετά το 79' έπαιξαν ρόλο οι διαιτητικές αποφάσεις.

Παναθηναϊκός: Σχολιάζοντας την χθεσινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην εκπομπή "Πρεσάρισμα" ο Τάσος Νικολογιάννης συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στάθηκε και στη διαιτησία της αναμέτρησης αλλά και στην εμφάνιση των πράσινων.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ένα γεγονός που «έδειξε» την απουσία ενός γκολτζή από την ομάδα, ο οποίος «εάν υπήρχε θα είχε κάνει γκολ κάποια από τις φάσεις που δημιούργησαν οι εξτρέμ».

Συνεχίζοντας ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε ότι ο ρόλος της διαιτησίας ήταν καθοριστικός από το 79ο λεπτό με δύο αποφάσεις κατά των πράσινων που επηρέασαν το αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

Στάθηκε, δε, περισσότερο και στην αποβολή του Χουάνκαρ ο οποίος με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε δεν θα είναι «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκεί, που έτσι όπως έχει διαμορφωθεί πλέον η κατάσταση στη βαθμολογία είναι εξαιρετικά μεγάλης σημασίας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags