Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - Αυτό θα είναι το σκορ με Μαρσέιγ - Ατάκες για Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-12 22:19:00

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - Αυτό θα είναι το σκορ με Μαρσέιγ - Ατάκες για Τούμπα

Sportdog Team
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - Αυτό θα είναι το σκορ με Μαρσέιγ - Ατάκες για Τούμπα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο επερχόμενο αγώνα με τους Μασσαλούς προβλέποντας μέχρι και το σκορ της αναμέτρησης.

Λευτέρης Σακελλαρίου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε  ο πρώην αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε αναφορικά με το παιχνίδι του Δικεφάλου με τη Μαρσέιγ το πως επηρεάζει η ατμόσφαιρα της Τούμπας τόσο τους αντιπάλους όσο και τους «ασπρόμαυρους», αλλά έκανε και τη δική του πρόβλεψη για την αναμέτρηση.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ: «Κάθε υγιής φίλαθλος θέλει να περάσει ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα και πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Δικέφαλο και την ιστορία του».

Για την στήριξη των φίλων της ομάδας και το τι θυμάται από την υποδοχή που είχαν στο αεροδρόμιο μετά τον αγώνα απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Είχε πολύ κρύο εκείνη την ημέρα, μας λύτρωσε το γκολ του Σαλπιγγίδη μετά από έναν δύσκολο όμιλο. Στην Τούμπα νιώθεις ανδρεναλίνη, ψυχολογία, πηγαίνεις με τον παλμό του γηπέδου. Προσωπικά στα παιχνίδια με τη Ντιναμό , τη Βιγιαρεάλ και την Μπριζ, είχε μία ατμόσφαιρα που μας βοήθησε να πάρουμε της νίκες απέναντι σε πιο δυνατούς θεωρητικά αντιπάλους, όπως οι Ισπανοί και οι Κροάτες».

Για την πρόβλεψη του για το παιχνίδι: «Θα χρειαστεί τρομερή συγκέντρωση από τον ΠΑΟΚ, ένα γκολ από το πουθενά μπορεί να αλλάξει τα πάντα, όπως συνέβη στο γκολ της Μαρσέιγ που θα μπορούσε να αλλάξει το σκορ, αλλά και την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα ανάλογο αποτέλεσμα με τη Γαλλία υπέρ του ΠΑΟΚ, θα έλεγα 2-0 και 2-1», είπε ο Λευτέρης Σακελλαρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags