Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Δεν γίνονται αυτά - Ασύλληπτο πόσα πλήρωσε αυτός ο τύπος για μια συλλεκτική κάρτα του Μέσι! (ΦΩΤΟ)
| 2022-04-12 19:17:00

Δεν γίνονται αυτά - Ασύλληπτο πόσα πλήρωσε αυτός ο τύπος για μια συλλεκτική κάρτα του Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν γίνονται αυτά - Ασύλληπτο πόσα πλήρωσε αυτός ο τύπος για μια συλλεκτική κάρτα του Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Ο εν λόγω φίλαθλος πήγε σε άλλο επίπεδο τη μανία που επικρατεί παγκοσμίως για τις κάρτες και τα αυτοκόλλητα ποδοσφαιριστών, ξοδεύοντας κάτι παραπάνω από μια περιουσία.

Viral έγινε ένας φίλαθλος, που πλήρωσε περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια για να αποκτήσει μια σπάνια κάρτα του Λιονέλ Μέσι.

Όπως αποκαλύπτει η Marca, ο εν λόγω οπαδός έδωσε το ποσό των 522.000 δολαρίων για να την φέρει στην κατοχή του, η οποία ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση της Panini από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας (2014), όπου ο Μέσι απεικονίζεται με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Η εν λόγω κάρτα θεωρείται σπάνια, καθώς έχουν δημιουργηθεί μόνο δέκα τέτοιες από την Panini, και φυσικά κοστολογείται σε "αστρονομικά" επίπεδα.

Οκτώ χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία της, ο φίλαθλος επικοινώνησε με της γνωστής ιστοσελίδας που ειδικεύεται σε ηλεκτρονικές δημοπρασιές, Goldin, και με το αμύθητο ποσό που πρόσφερε κατάφερε να ολοκληρώσει τη συναλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφή ΑΕΚ με Γερμανό κόουτς - "Έφερε" 20 εκατομμύρια σε Ολυμπιακό - Βοηθός του γνωστός Έλληνας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags