Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Το VAR το έκανε... ροντέο - Μετέτρεψε το 2-1 σε 1-2 σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-04-12 22:33:00

Το VAR το έκανε... ροντέο - Μετέτρεψε το 2-1 σε 1-2 σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το VAR το έκανε... ροντέο - Μετέτρεψε το 2-1 σε 1-2 σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερά πράγματα σε αγώνα πρωταθλήματος καθώς μπορεί οι γηπεδούχοι να σκόραραν δύο λεπτά πριν το φινάλε, όμως ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω ακυρώνοντας το τέρμα και από το φάουλ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα.

Αργεντινή: Απίστευτο περιστατικό στην αναμέτρηση της Ουρακάν με την Μπαράκας Σεντράλ για την Primera Division καθώς λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ να είναι στο 1-1 οι γηπεδούχοι, στην αντεπίθεση, βρήκαν δίχτυα σε μια φάση που ξεκίνησε από τον τερματοφύλακα της ομάδας που όμως ήταν ο... μοιραίος.

Κάπου εκεί ξεκίνησε η... παράνοια με τον διαιτητή να ενημερώνεται από το VAR να δει την φάση, μιας και ο Ντίας βγήκε αντικανονικά από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα στα χέρια, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το γκολ και να δοθεί φάουλ για την Μπαράκας.

Έπειτα από αρκετά λεπτά εξέτασης της φάσης και διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους η Μπαράκας εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε στο όριο της περιοχής στο 90+4' και επισφράγισε το πιο τρελό φινάλε στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Τάπια να νικάει τον Ντίας και να χαρίζει ανέλπιστα το τρίποντο στην ομάδα του.

Δείτε την απίστευτη φάση από την Αργεντινή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags