Facebook Pixel Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ατάκες φωτιά από Σαλπιγγίδη για ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ - Τι είπε για Τούμπα και κόσμο
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-12 23:05:00

Ατάκες φωτιά από Σαλπιγγίδη για ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ - Τι είπε για Τούμπα και κόσμο

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά από Σαλπιγγίδη για ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ - Τι είπε για Τούμπα και κόσμο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά όπου και μίλησε για την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς και την δύναμη που μπορεί να δώσει η Τούμπα.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ  φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μιλώντας για το παιχνίδι της Πέμπτης στην Τούμπα, ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και της Μαρσέιγ.

Για το αν υπάρχει άγχος:

«Αυτό που εισπράττεις σαν αθλητής, είναι η προσμονή και η αναμονή. Το άγχος πάντα υπάρχει, αλλά όταν είσαι το φαβορί, σου προσδίδει ένα επιπλέον άγχος. Είναι μια τεράστια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπάρχει αυτή η έξτρα επιβάρυνση. Κανείς δεν θα πει γιατί αποκλείστηκε η ομάδα, ίσα ίσα θα δοθούν και συγχαρητήρια. Αυτό το κομμάτι λειτουργεί υπέρ μας, γιατί η Μαρσέιγ έχει το άγχος του φαβορί. Επίσης και η έδρα θα παίξει ρόλο, γιατί αναμένεται να είναι έντονη η ατμόσφαιρα, ευχάριστη για μας και καθόλου ευχάριστη για την Μαρσέιγ».

Για το γεγονός πως δεν θα βρεθούν Γάλλοι στην Τούμπα:

«Νομίζω αν υπήρχε κόσμος θα ήταν μπελάς για εμάς, γιατί ενδεχόμενα επεισόδια θα λειτουργούσαν αρνητικά για εμάς. Αυτό είναι ευχάριστο το γεγονός για εμάς, ότι δηλαδή δεν θα έρθουν Γάλλοι. Σε περίπτωση πρόκρισης, η βραδιά θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις».

Για την εικόνα του πρώτου αγώνα:

«Οι Γάλλοι ήταν δυνατοί, πετύχαν υπέροχα γκολ αλλά η καλή εικόνα της ομάδας και του Πασχαλάκη κράτησαν το σκορ στο 2-1. Ο ΠΑΟΚ πήρε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει όνειρα και για πρόκριση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Υπήρχαν και διαστήματα που ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ σκόραρε κάτω από δύσκολες συνθήκες στο Βελοντρόμ:

«Δεν ήταν τυχαίο πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει και δεν είναι η πρώτη φορά. Ίσως και η Μαρσέιγ χαλάρωσε και εκεί αντέδρασε ο ΠΑΟΚ, δείχνοντας τα δόντια του. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Η ομάδα έχει ταυτότητα και μέταλλο, αλλά μην ξεχνάμε πως απέναντί μας υπάρχει μια πολύ καλή ομάδα. Η Μαρσέιγ θα έρθει προετοιμασμένη και υποψιασμένη. Εάν βρεθούμε σε καλή βραδιά και με λίγη τύχη, έχουμε καλές πιθανότητες».

Για τον Πασχαλάκη και την εικόνα του στην Ευρώπη:

«Οι αριθμοί συνήθως λένε την αλήθεια. Έχει πολύ καλή εικόνα και στο Conference League και στο πρωτάθλημα».

Για το αν η Τούμπα θα βοηθήσει εάν το ματς οδηγηθεί στα πέναλτι:

«Ο παράγοντας έδρα μπορεί να σε φορτώσει με πίεση ή να σου δώσει φτερά. Σε μια τέτοια διαδικασία, μονάχα οι τερματοφύλακες δεν έχουν άγχος σε μια τέτοια διαδικασία. Αυτός που το χτυπάει το πέναλτι, ακόμη και αν το εκτελέσει καλά, δεν θα του πούνε θετικά λόγια».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τόσα γκολ από τους φορ του:

«Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, ιδίως για τα μεγάλα πρωταθλήματα. Πριν τον Άκπομ, υπήρχε ο Πρίγιοβιτς ο οποίος ήταν διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε και επίσης είναι και το τι θέλει ο προπονητής. Δεν νομίζω ότι δημιουργεί πρόβλημα, ίσα ίσα λειτουργεί μια χαρά. Το γκολ έρχεται και από τις πτέρυγες και από τον άξονα».

Για το αν πάει στο γήπεδο:

«Θα πάω στο γήπεδο και ελπίζω να είναι γούρικη η παρουσία μου», είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags