Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - "Βλέπω 2-0 με Τσούμπα και Ζίβκοβιτς!"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-13 23:16:00

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - "Βλέπω 2-0 με Τσούμπα και Ζίβκοβιτς!"

Sportdog Team
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - "Βλέπω 2-0 με Τσούμπα και Ζίβκοβιτς!"

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε διεθνής ποδοσφαιριστής που είχε φορέσει την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα με την Μαρσέιγ.

Δημήτρης Λημνιός: Ο διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά που πλέον αγωνίζεται στην Τβέντε, εξέφρασε μέσω του Metropolis 95.5 την αισιοδοξία του για πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League.

«Είμαι καλά, ρουτίνα η καθημερινότητα, αλλά έχω συνηθίσει. Πάω καλά σε γενικές γραμμές, τα νούμερα δεν δείχνουν την γενική μου παρουσία. Θα φανεί στην πορεία αν μπορώ να ανεβάσω τα νουμερά μου. Γενικά το απολαμβάνω. Ξεκίνησα από τα 16 να παίζω στην Super League οπότε ήταν η κατάλληλη ηλικία να κάνω το βήμα παραπάνω μετά τον ΠΑΟΚ και την εθνική.

Στο εξωτερικό είναι υψηλό το επίπεδο. Στην Κολωνία δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα, αλλά η Τβέντε μου άνοιξε την πόρτα και είμαι ικανοποιημένος. Στην Κολωνία δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής και αφού κατάλαβα ότι και την επόμενη σεζόν ότι δεν θα είχα ξανά χρόνο, ήταν το καλύτερο να πάω κάπου που θα παίζω, μετά από μία γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα μου λείπουν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, που είναι στον Βόλο, όπως και ο καιρός στην Ελλάδα και το φαγητό.

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο το έχουν 2ης κατηγορίας, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα πολύ γρήγορο και με ποιοτικούς παίκτες. Μου ταιριάζει γιατί έχει γρήγορο τέμπο. Πιστεύω ότι αυτό που μετράει είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Για την ηλικία μου έχω μία εμπειρία, επειδή έζησα σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με μεγάλες προσωπικότητες. Αρα ήμουν έτοιμος για να πάω στην Μπουντεσλίγκα. Όλοι οι παίκτες έχουν όνειρο να παίξουν στην εθνική ομάδα, εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία τα τελευταία 2,5 χρόνια. Είαμι περήφανος για τον εαυτό μου και το καλοκαίρι θα συζητήσω ξανά με την Κολωνία

Για το παιχνίδι με την Μαρσέιγ: «Γνωρίζω τι εστί γεμάτη Τούμπα. Ποιος δεν θέλει να παίξει σε τέτοια παιχνίδια; Είμαι πολύ αισιόδοξος, είδα και το πρώτο παιχνίδι. Το άγχος και το στρες το έχει η Μαρσέιγ. Ο κόσμος θα δώσει ώθηση στην ομάδα και μία εξτρά πίεση στην Μαρσέιγ. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα περάσει ο ΠΑΟΚ», είπε ο Δημήτρης Λημνιός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags