Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πασίγνωστος προπονητής προειδοποιεί τον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ - "Δεν πρέπει να δεχθεί γκολ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-14 19:49:00

Πασίγνωστος προπονητής προειδοποιεί τον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ - "Δεν πρέπει να δεχθεί γκολ"

Sportdog Team
Πασίγνωστος προπονητής προειδοποιεί τον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ - "Δεν πρέπει να δεχθεί γκολ"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πασίγνωστος Έλληνας προπονητής όπου έδωσε τις δικές του... συμβουλές στον Δικέφαλο του Βορρά ενόψει του αγώνα με τους Μασσαλούς.

Γιάννης Πετράκης: Στο Metropolis 95.5 όπου και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τούμπας με την Μαρσέιγ ώστε να καταφέρει να πάρει την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

«Για όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι να πάνε τα πράγματα καλά γιατί αυτό θα επιστρέψει ανταποδοτικά σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί θα έχουμε ακόμη μία ομάδα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Είναι συγκυρίες και στιγμές. Πάντα σαν προπονητή εκτιμώ τα δεδομένα της στιγμής. Το σχήμα του δευτέρου ημιχρόνου πήγε πολύ καλά, εύχομαι ο κ. Λουτσέσκου να έχει το καθαρό μυαλό να βάλει και τα ανάλογα εργαλεία για να πάνε τον ΠΑΟΚ στην επιτυχία.

Ολα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί είναι νοκ άουτ ματς. Πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο του προπονητή που θα υπηρετηθεί. Τι σημαίνει νοκ άουτ; Για να περάσει στην επόμενη φάση δεν πρέπει να δεχθεί γκολ. Αν δεχθεί μετά θα πρέπει να πετύχει τρία για να περάσει. Με αυτή την λογική θέλει μεγάλη ωριμότητα και υπομονή και τοπ επίπεδο συγκέντρωση. Δεν υπάρχει χρόνος για να επανέλθει η ομάδα από το λάθος. 

Το γκολ μπαίνει στο 1ο λεπτό και στο 90', δεν πρέπει να το εκβιάσει. Με τέτοιο αντίπαλο το λάθος πληρώνεται. Για μένα πρέπει να έχει καθαρό μυαλό ο προπονητής, να κάνει το σχέδιο και βρει τα κατάλληλα εργαλεία για να το υπηρετήσουν», είπε ο Γιάννης Πετράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags