Facebook Pixel Η Exeter και το δείπνο των KFC πριν από τον αγώνα με την Carlisle
| 2022-04-15 15:46:00

Η Exeter και το δείπνο των KFC πριν από τον αγώνα με την Carlisle

Sportdog Team
Η Exeter και το δείπνο των KFC πριν από τον αγώνα με την Carlisle

Δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο προπονητής της ομάδας για βραδινό την προηγούμενη του αγώνα, αλλά στο δρόμο προς το ξενοδοχείο δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη επιλογή και οι ποδοσφαιριστές το έριξαν «αναγκαστικά» στα τηγανητά κοτόπουλα.

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για τις καλές διατροφικές συνήθειες των ποδοσφαιριστών και κυρίως για τις πολύ υγιεινές επιλογές τους πριν τους αγώνες τους.

Λογικά με αυτή την εισαγωγή έχετε ήδη καταλάβει ότι θα μιλήσουμε για το ακριβώς αντίθετο σήμερα. Η αγαπημένη μας Exeter λοιπόν, της ακόμα πιο αγαπημένης μας League Two, την προηγούμενη Παρασκευή ταξίδεψε στο Carlisle για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Για την ακρίβεια αυτό ήταν το μεγαλύτερο σε απόσταση ταξίδι της ομάδας τη φετινή χρόνια καθώς μιλάμε για μια απόσταση 550 χλμ.

Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά το πρωί και μετά μπήκε στο πούλμαν για το μεγάλο ταξίδι. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχε προγραμματίσει, καθώς η κίνηση που συνάντησε ήταν αρκετή παραπάνω από το αναμενόμενο, πράγμα που οδήγησε στο να μην προλάβουν οι παίχτες το βραδινό του ξενοδοχείου.

Αυτό άφησε την ομάδα με μόνο μια επιλογή για βραδινό και αυτή άκουγε στο όνομα... KFC. Δεν ήταν αυτό που θα ήθελε ο προπονητής της ομάδας για βραδινό την προηγούμενη του αγώνα, αλλά στο δρόμο προς το ξενοδοχείο δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη επιλογή και οι ποδοσφαιριστές το έριξαν «αναγκαστικά» στα τηγανητά κοτόπουλα.

Τώρα, τόσο εμείς όσο και εσείς ξέρουμε ότι KFC και μπύρα είναι η καλύτερη ρουτίνα πριν τον αγώνα αν και αρκετοί διατροφολόγοι θα διαφωνήσουν με αυτό. Αλλά επειδή φυσικά εμείς ξέρουμε καλύτερα οι “Grecians” πήραν την έξτρα δύναμη από τα KFC και κατάφεραν την επόμενη μέρα να πάρουν τεράστια νίκη μέσα στο Carlisle με 0-1 (με γκολ στο 89’) και να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που δίνει την απευθείας άνοδο στην League One.  

Μετά από αυτό το ματς πηγές του μπάρμαν μας λένε πως ο διατροφολόγος της ομάδας βρίσκεται κάτω από μεγάλη πίεση για τη θέση του καθώς ήταν αντίθετος σε αυτή την επιλογή. Όπως και να έχει πάντως η δικαίωση των οπαδών του junk food ήταν πανηγυρική και εμείς θα πιούμε μια μπύρα σε αυτό σήμερα.

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags