Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δηλωσάρα για Λουτσέσκου - "Πάντα απογοητεύεται - Πλέον τα μεγάλα ματς με Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-16 12:58:00

Δηλωσάρα για Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ - "Πάντα απογοητεύεται - Πλέον τα μεγάλα ματς με Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Δηλωσάρα για Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ - "Πάντα απογοητεύεται - Πλέον τα μεγάλα ματς με Ολυμπιακό"

Δημοσιογράφος ανέλυσε τον αγώνα του Δικεφάλου με την Μαρσέιγ, αναφέρθηκε στην ιδιοσυγκρασία του Ραζβάν Λουτσέσκου και τόνισε ότι πλέον τα μεγάλα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ είναι αυτά κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Ραζβάν Παναϊτέσκου, και μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις του προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ηταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μεγάλες προσδοκίες για τον ΠΑΟΚ και όπως κατάλαβα δικαιολογημένα υπήρχαν. Μιλήσαμε πριν και μετά τον αγώνα με τον Λουτσέσκου, μου είπε πως η διαφορά πως με ένα νορμάλ ματς πρωταθλήματος είναι πως εκεί θα πληρώσεις το τρίτο λάθος, σε τέτοια ματς όπως με την Μαρσέιγ με μισό λάθος ο αντίπαλος είναι έτοιμος να σε τιμωρήσει και αυτό συνέβη. 

Πάντα ο Λουτσέσκου απογοητεύεται μετά από μια ήττα γιατί πίστευε πως μπορεί να τα καταφέρει. Είναι φιλόδοξος, είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που έχει σε τρεις μέρες παιχνίδι και θα φύγει από τις σκέψεις του αποκλεισμού. Πάντα ο Λουτσέσκου θέλει να κερδίζει μέσα στη χρονιά, στόχος είναι να πάρει ένα τρόπαιο. Το λέγαμε πριν τα ματς ήταν με την Μαρσέιγ πως εκείνα ήταν τα μεγάλα ματς, πλέον τα ματς μεγάλα είναι αυτά με τον Ολυμπιακό και ήταν καλό για τον ίδιο να βλέπει τον κόσμο να αναγνωρίζει την προσπάθεια της ομάδας του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags