Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τρομερές ατάκες πρώην άσου του Ολυμπιακού για ντέρμπι - "Θα γίνουμε ρεζίλι αν χάσουμε από αυτούς..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-16 17:34:00

Τρομερές ατάκες πρώην άσου του Ολυμπιακού για ντέρμπι - "Θα γίνουμε ρεζίλι αν χάσουμε από αυτούς..."

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες πρώην άσου του Ολυμπιακού για ντέρμπι - "Θα γίνουμε ρεζίλι αν χάσουμε από αυτούς..."

Το ντέρμπι "αιωνίων" πλησιάζει και ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησε για τη μεγάλη του εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, ενώ αποκάλυψε τα όσα ειπώθηκαν πριν τη μεγάλη ανατροπή του Ολυμπιακοού στο ιστορικό ντέμρπι του 1998 (4-2).
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Υπάρχουν ντέρμπι και ντέρμπι που έγραψαν ιστορία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και όσα χρόνια και αν περάσουν δεν είναι εύκολο να τα ξεχάσουμε. Πόσο μάλλον για κάποιους από τους πρωταγωνιστές, όπως αυτό  στις 5 Δεκεμβρίου του 1998. Το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν κατάμεστο και ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Όμως  σε τέτοια παιχνίδια μιλάει η κλάση των μεγάλων ποδοσφαιριστών και το βράδυ εκείνο ήταν του Βασίλη Καραπιάλη. Το παιχνίδι της ζωής του όπως παραδέχεται και ο ίδιος  σε δηλώσεις του στον over fm γιατί με δυο δικά του γκολ και άλλο ένα από τους Γκόγκιτς και Ανατολάκη έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή στα ντέρμπι των αιωνίων (4-2).

Ο Βασίλης θυμάται εκείνο το μαγικό βράδυ, έστω και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε:

«Είναι δυνατόν να ξεχάσω αυτό το ματς; Ήταν μια από τις μεγαλύτερες νίκες του Ολυμπιακού, γιατί εκεί που χωρίς να το καταλάβουμε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δυο γκολ, στο τέλος πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη. Και βέβαια θυμάμαι τα γκολ στον Βάντσικ, αλλά πολύ περισσότερο φέρνω μερικές φορές στο μυαλό του το τελευταίο, με την λόμπα».

«Όταν είδα τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα τρελάθηκα και δεν ήξερα που να πάω να πανηγυρίσω. Και μόνο ότι δώσαμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο μας αυτό είναι αρκετό. Είναι οι στιγμές που μένουν από το ποδόσφαιρο και μας συνοδεύουν πάντα ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια».

«Είχαμε και ομαδάρα όμως τότε και μπαίναμε στο γήπεδο χωρίς να υπολογίζουμε τίποτε και είμαστε σίγουρο ότι θα κερδίσουμε»

Ακόμα ο Βασίλης Καραπιάλης λέει:

«Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτά τα ματς αν δεν παίξει και δεν μπει στο γήπεδο για να νιώσει την ένταση, την ατμόσφαιρα και το πάθος που κυριαρχεί. Όλη την εβδομάδα δεν κοιμόμουν από το άγχος. Ήξερα ότι για εμάς υπάρχει  μόνο η νίκη και κανένα άλλο αποτέλεσμα».

«Όταν πήγαμε στο αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-1, άρχισα να φωνάζω στα παιδιά και να λέω ότι δεν μπορούμε να γίνουμε ρεζίλι και να χάσουμε από αυτούς. Αύριο δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους. Είμαστε τρελοί, τι πάμε να κάνουμε. Θυμάμαι τα λόγια μου και κάποια στιγμή ήμουν εκτός εαυτό».

«Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν και στείλαμε το μήνυμα για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Όμως το τελευταίο γκολ στο φινάλε θα το θυμάμαι πάντα, γιατί όταν το καλύτερο και ένα από τα καλύτερα που έχω πετύχει. Πόσο μάλλον αφού ήταν εναντίον του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστές οι αποφάσεις Γιαννακόπουλου - Σφαιρόπουλος για Παναθηναϊκό - Χουγκάζ και Αντετοκούνμπο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags