Facebook Pixel ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Οφρυδόπουλου πριν από το παιχνίδι της Ένωσης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-17 15:54:00

Τεράστιο κράξιμο Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ - "Πρόβλημα η νοοτροπία στα αποδυτήρια"!

Sportdog Team
Τεράστιο κράξιμο Οφρυδόπουλου στην ΑΕΚ - "Πρόβλημα η νοοτροπία στα αποδυτήρια"!

Αιχμηρός ήταν ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στις δηλώσεις που έκανε στη Nova πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες - Διαβάστε όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός. 

ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Οφρυδόπουλου πριν από το παιχνίδι της Ένωσης! 

Αρχικά μίλησε για το ματς με τον Άρη δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο. Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό. Το διοικητικό έχει πάρει τους καλύτερους παίκτες γιατί πριν εννιά μήνες όλοι λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πάει για πρωτάθλημα. Μετά από εννιά μήνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι θέμα νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ είπα μια αιτία. Δεν προέχει να αναλύσουμε αυτό το θέμα, αλλά να πάει ο σύλλογος μπροστά και θα πάει μπροστά και τη Μεγάλη Δευτέρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης».

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ζήτησε από τους παίκτες που θα βγουν στο γήπεδο να έχουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στις ευθύνες που έχει και ο ίδιος, αλλά και στο γεγονός πως: Μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέραμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά τους διώξαμε ξανά και τις δύο φορές. Είναι πολύ στενάχωρο και το κατανοώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags