Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τους ρίχνει στη μάχη! Σε πίεση ο Μαρτίνς - Παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 09:14:00

Τους ρίχνει στη μάχη! Σε πίεση ο Μαρτίνς - Παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους στην Τούμπα

Sportdog Team
Τους ρίχνει στη μάχη! Σε πίεση ο Μαρτίνς - Παίκτες που γυαλίζει το μάτι τους στην Τούμπα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται σε αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λεωφόρου.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο δυσαρέστησε τους οπαδούς, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να συμπληρώνει τρία παιχνίδια χωρίς νίκη στα Play Offs. Η επίσκεψη της «Θύρας 7» στου Ρέντη, τη Μεγάλη Δευτέρα και το μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση έδειξε το δρόμο. Οι οργανωμένοι ζήτησαν από τους παίκτες «να γυαλίζει το μάτι τους από εδώ και πέρα».

Σύμφωνα με το «Φως των σπορ», άπαντες είναι υπό κρίση στους Πειραιώτες, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου εξακολουθούν να στηρίζουν τον Πέδρο Μαρτίνς. Τονίζεται ασφαλώς πως σε περίπτωση αποκλεισμού από το Κύπελλο και συνέχιση των αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος θα βρεθεί υπό πίεση. Στην παρούσα φάση πάντως, αυτό που ισχύει είναι ότι θα συνεχίσει και για πέμπτη σεζόν.

Όσον αφορά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσανατολίζεται σε αλλαγές σε σχέση με το ματς της Λεωφόρου. Ο Κένι Λαλά παρουσιάζει κακό πρόσωπο εδώ και καιρό, με τον Μάριο Βρουσάι να έχει τις πιθανότητές του να εμφανιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας – μία θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε άλλες δύο φορές φέτος, στις εντός έδρας νίκες με Αστέρας Τρίπολης (5-1) και Παναιτωλικό (3-1).

Έτσι βλέπουμε, ότι κάτι κινείται στον Ολυμπιακό, πριν το ματς της Τούμπας, όπου είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δούμε, αν παίκτες και προπονητικό τιμ αφομοίωσαν το μήνυμα των οργανωμένων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags