Facebook Pixel Παναθηναϊκός Β: Απίθανο δημοσίευμα από Sportday - "Κινητοποίηση στον ΠΑΟ Β´ για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 12:05:00

Απίθανο δημοσίευμα από Sportday: "Κινητοποίηση στον ΠΑΟ Β' για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός"

Sportdog Team
Απίθανο δημοσίευμα από Sportday: "Κινητοποίηση στον ΠΑΟ Β' για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός"

Για κίνδυνο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού Β´ κάνει λόγο η εφημερίδα Sportday σε άρθρο της, παρότι οι δεύτερες ομάδες των Big4 που αγωνίζονται στην Super League 2 δεν έχουν δικαίωμα ούτε ανόδου, ούτε υποβιβασμού.

Παναθηναϊκός Β: Σημερινό δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας αναφέρεται σε κίνδυνο υποβιβασμού του Παναθηναϊκού Β, επειδή έχει υποχωρήσει στην τελευταία τετράδα της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου, κάνοντας μάλιστα λόγο και για... συναγερμό στο Κορωπί.

Παρόλα αυτά, από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι β' ομάδες των Big4 και αποφάσισαν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, ήταν γνωστό ότι δεν θα μπορούσαν να ανέβουν κατηγορία, αλλά ούτε και να υποβιβαστούν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sportday:

«Πήρε τίτλο η Πανάθα σε επίπεδο Κ-19, αλλά η β' ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το αναφέρω έστω και σε πανηγυρική μέρα διότη αυτή η εξέλιξη θα αποτελέσει καίριο πλήγμα στο προφίλ του συλλόγου. Πρόκειται για ορατό κίνδυνο που κινητοποίησε αρκετό κόσμο στο Κορωπί επειδή αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κρατηθεί στην κατηγορία. Σήμανε δηλαδή συναγερμός. Και μια και αναφέρθηκα στις β' ομάδες του big 4, στη μικρή λίγκα θα γίνουν πλέον big 5. Στον Άρη είναι έτοιμοι να μπουν στη διοργάνωση και μάλιστα θεωρούν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags