Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Σωστή απόφαση Μαρινάκη για Μαρτίνς - Αυτά είπε η Θύρα 7 στους παίκτες - Αλλαγές με ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 17:22:00

"Σωστή απόφαση Μαρινάκη για Μαρτίνς - Αυτά είπε η Θύρα 7 στους παίκτες - Αλλαγές με ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
"Σωστή απόφαση Μαρινάκη για Μαρτίνς - Αυτά είπε η Θύρα 7 στους παίκτες - Αλλαγές με ΠΑΟΚ"

Η... επόμενη μέρα στο Λιμάνι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, τα παράπονα των οπαδών και τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για το παιχνίδι της Τούμπας.

Σην κριτική των φίλων του Ολυμπιακού στο πρόσωπο του Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε ο Κώστας Σαμοθράκης.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στον OVER FM υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πορεύεται κανονικά με τον Πέδρο Μαρτίνς. Υποστήριξε ότι είναι σωστή η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να ανανεώσει τη συνεργασία της  με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί και θέλουν η ομάδα τους να πρωταγωνιστεί. Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 βρέθηκε χθες στο Ρέντη για να συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Η συνομιλία διεξήχθη σε χαμηλούς τόνους. Προέτρεψαν τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα και να δώσουν τα πάντα για τη κατάκτηση του νταμπλ. Και οι παίκτες μεταξύ τους συζήτησαν και συμφωνήσαν να δώσουν το 100% τους για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους

Στη συνέχεια ο Κώστας Σαμοθράκης έκανε μνεία στα πλάνα του Μαρτίνς ενόψει του ημιτελικού της Μεγάλης Πέμπτης (21/4, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπως τόνισε, θα γίνουν σίγουρα αλλαγές στην ενδεκάδα. Παράλληλα, Βαλμπουενά και Φορτούνης ξεπέρασαν κάποιες μικροενοχλήσεις και θα βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags