Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στα κάγκελα η Γάλλοι με την ποινή της Μαρσέιγ - "Πλήρωσε τον παρελθόν της"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-19 20:06:00

Στα κάγκελα η Γάλλοι με την ποινή της Μαρσέιγ - "Πλήρωσε τον παρελθόν της"

Sportdog Team
Στα κάγκελα η Γάλλοι με την ποινή της Μαρσέιγ - "Πλήρωσε τον παρελθόν της"

Η Μαρσέιγ δέχτηκε μια ποινή… χάδι από την UEFA μετά τα όσα έγιναν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Βελοντρόμ” αλλά η L’equipe κάνει λόγο για βαριά τιμωρία των Μασσαλών επισημαίνοντας πάντως πως «πληρώνει» το ευρωπαϊκό βεβαρημένο παρελθόν της.

ΠΑΟΚ: Η Μαρσέιγ δέχτηκε μια ποινή… χάδι από την UEFA μετά τα όσα έγιναν πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Βελοντρόμ” αλλά η L’equipe κάνει λόγο για βαριά τιμωρία των Μασσαλών επισημαίνοντας πάντως πως «πληρώνει» το ευρωπαϊκό βεβαρημένο παρελθόν της.

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε εξ αρχής ανησυχία, υπό την έννοια πως ανέμεναν χρηματικό πρόστιμο για την παρουσία των 3.200 οπαδών τους στο Βελοντρόμ και τίποτα περισσότερο. Όπως και έγινε, με την υποσημείωση πως στάλθηκε και προειδοποιητικό μήνυμα συμπεριφοράς για τα επόμενα δύο χρόνια στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπου θα βρεθούν οι φίλοι του Δικεφάλου…

Από την άλλη, η Μαρσέιγ κλήθηκε να επωμιστεί το βάρος των εκτεταμένων επεισοδίων εντός και εκτός Βελοντρόμ και όλες αυτές τις ημέρες, υπήρχε έντονη ανησυχία καθώς ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και «λουκέτου» στο γήπεδο δεδομένης της προϊστορίας τους στην Ευρώπη.

Αντ΄αυτού, η Μαρσέιγ τιμωρήθηκε με «λουκέτο» στο ένα «πέταλο» και χρηματικό πρόστιμο και ως εκ τούτου θα έπρεπε να αισθάνεται ικανοποιημένη, κάτι που πάντως δεν αποτυπώνεται στον Τύπο της Γαλλίας. Για «βαριά» τιμωρία κάνει λόγο η L’equipe, επισημαίνοντας πως «πληρώνει» το ευρωπαϊκό βεβαρημένο παρελθόν της.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags