Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός χάνει τον ημιτελικό με Ολυμπιακό - Ποιος θα πάει δίπλα στον Κούρτιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 14:55:00

Είδηση στον ΠΑΟΚ - Αυτός χάνει τον ημιτελικό με Ολυμπιακό - Ποιος θα πάει δίπλα στον Κούρτιτς

Sportdog Team
Είδηση στον ΠΑΟΚ - Αυτός χάνει τον ημιτελικό με Ολυμπιακό - Ποιος θα πάει δίπλα στον Κούρτιτς

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για τα πλάνα του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού και τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει λόγω κούρασης και ντεφορμαρίσματος.

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια θα παραταχθεί οριστικά ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς του Κυπέλλου στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» των Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, ο αρχηγός των ασπρόμαυρων» δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Παράλληλα μίλησε για το μεγάλο θέμα που καλείται να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου και έχει να κάνει με το ντεφορμάρισμα που έχουν αρκετοί παίκτες του αυτό το διάστημα, μιας και όπως τόνισε, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει για μια σεζόν με 60 παιχνίδια και η κούραση έχει κάνει την εμφάνισή της ξεκάθαρα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού, ερωτηματικό αποτελεί στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κούρτιτς στη μεσαία γραμμή, με την απουσία «κανονικού» δεκαριού να δυσκολεύει τις επιλογές και τον Λύρατζη να μοιάζει ο επικρατέστερος, ακόμα και αν από τις πολλές συμμετοχές δεν βρίσκεται και στο 100% του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags