Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Μεγάλες αλλαγές Μαρτίνς στην Τούμπα - "Καρβάλιο, Τικίνιο και Μανωλάς - Εκτός κορυφαίο όνομα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 15:03:00

Μεγάλες αλλαγές Μαρτίνς στην Τούμπα - "Καρβάλιο, Τικίνιο και Μανωλάς - Εκτός κορυφαίο όνομα"

Sportdog Team
Μεγάλες αλλαγές Μαρτίνς στην Τούμπα - "Καρβάλιο, Τικίνιο και Μανωλάς - Εκτός κορυφαίο όνομα"

Οι Πειραιώτες θέλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να αλλάξει σύστημα για να το πετύχει!

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο.

Αρχικά, ανέφερε ότι σε λίγη ώρα ξεκινάει η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων», προτού ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Πέντρο Μαρτίνς, ετοιμάζει δύο σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Μαντί Καμαρά και ο Καρβάλιο θα πάρουν φανέλα βασικού. Ο λόγος, είναι για να είναι δημιουργικός ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν ήταν στη «Λεωφόρο».

Βέβαια, πρόβλημα έχει παρουσιαστεί με τον Αγκιμπού Καμαρά. Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ένιωσε ενοχλήσεις. Το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της «Τούμπας», θα κριθεί στη σημερινή προπόνηση.

Τέλος, όσο αναφορά το σύστημα των Πειραιωτών. Ο Κώστας Σαμοθράκης, αναφέρει ότι μάλλον ο Μαρτίνς, ετοιμάζει σχήμα με 3 κεντρικούς αμυντικούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags