Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θέλουν να μείνει ή να φύγει ο Μαρτίνς; - Ξεκάθαρα..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-20 17:51:00

Νικολακόπουλος: "Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θέλουν να μείνει ή να φύγει ο Μαρτίνς; - Ξεκάθαρα..."

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού θέλουν να μείνει ή να φύγει ο Μαρτίνς; - Ξεκάθαρα..."

Ο γνωστός ρεπόρτερ... χτύπησε το καμπανάκι στους παίκτες και σχολίασε τα ρεπορτάζ για το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή.

Σε δύο θέματα αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε», των Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο.

Αρχικά για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι τέτοια ματς (όπως και αυτά σε Χαριλάου, Γιάννενα, Λεωφόρο στα οποία είχε σημαντικές απώλειες), χρειάζονται τσαγανό και αποφασιστικότητα. Χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία οι Πειραιώτες δεν μπορεί να έχουν πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια και με αφορμή μια επισήμανση του Αντώνη Πανούτσου, σχολίασε ότι καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε εάν οι παραδοσιακοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα ήθελαν να παραμείνει ή να φύγει ο Μαρτίνς, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι όλοι θα είχαν την επιθυμία να αλλάξει προπονητή τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags