Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-21 13:28:00

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο: Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ΦΩΤΟ)

Νέα εποχή στους Κόκκινους Διαβόλους.

Την πρόσληψη του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της ομάδας ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.​

Ο Ολλανδός τεχνικός είχε έρθει σε συμφωνία εδώ και μερικές ημέρες με τους Κόκκινους Διαβόλους και τελικά αυτή πήρε επίσημη μορφή, με τον Τεν Χαγκ να αφήνει τον Άγιαξ στο τέλος της φετινής σεζόν για να μετακομίσει στην Premier League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ, ο Τεν Χαγκ υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2025 και υπάρχει και οψιόν για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο. 

«Είναι μεγάλη τιμή να προσλαμβάνομαι ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Γνωρίζω την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου και το πάθος των φιλάθλων και είμαι απόλυτα αποφασισμένος να αναπτύξω μια ομάδα ικανή να προσφέρει την επιτυχία που τους αξίζει.

Θα είναι δύσκολο να φύγω από τον Άγιαξ μετά από αυτά τα απίστευτα χρόνια και μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας για την πλήρη δέσμευσή μου και να επικεντρωθώ στο να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτή τη σεζόν πριν μετακομίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 52χρονου Ολλανδού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags