Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εκεί εστιάζει ο Λουτσέσκου για το ντέρμπι με Ολυμπιακό - Αλλάζει... τσιπάκι στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-21 17:45:00

Εκεί εστιάζει ο Λουτσέσκου για το ντέρμπι με Ολυμπιακό - Αλλάζει... τσιπάκι στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Εκεί εστιάζει ο Λουτσέσκου για το ντέρμπι με Ολυμπιακό - Αλλάζει... τσιπάκι στον ΠΑΟΚ

Η μετάβαση από ένα ντέρμπι σε ένα άλλο δεν ήταν εύκολη ποτέ μια εύκολη υπόθεση για καμία ομάδα στον κόσμο.

ΠΑΟΚ: Η μετάβαση από ένα ντέρμπι σε ένα άλλο δεν ήταν εύκολη ποτέ μια εύκολη υπόθεση για καμία ομάδα στον κόσμο. Ειδικά ενδιάμεσα από ματς ειδικών συνθηκών όπως αυτό που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη όπου η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου νικήθηκε από την σωματική και πνευματική κούραση, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση.

Ο Δικέφαλος καλείται να συγκεντρωθεί στα ματς Κυπέλλου που ακολουθούν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αρχικά το αυριανό στις 19:30 στην Τούμπα και στην συνέχεια στο δεύτερο, που θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν την προσεχή Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης».

Πέραν πάσης αμφιβολίας, αυτές οι δύο αναμετρήσεις κρίνουν έναν στόχο για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική κατάκτησης ενός τίτλου, που θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μετά την περσινή επιτυχία στον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Η επόμενη μέρα του αγώνα κόντρα στον Άρη είχε συζήτηση και ανάλυση των όσων δεν πήγαν καλά στο ντέρμπι και έφεραν αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει βάλει ξανά την ομάδα σε κατάσταση εγρήγορσης για τα δυο παιχνίδια που έρχονται και κρίνουν την παρουσία του ΠΑΟΚ σε έναν ακόμα τελικό. Ο Ρουμάνος κόουτς σε συζητήσεις που έχει με τους συνεργάτες του, εμφανίζεται σίγουρος πως οι παίκτες του θα είναι αυτοί που πρέπει σε επίπεδο νοοτροπίας και ενέργειας κόντρα στον Ολυμπιακό. Για να την αλλαγή κλίματος εντός αποδυτηρίων ενόψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης, έχουν βγει… μπροστά οι έμπειροι παίκτες της ομάδας, προεξάρχοντος του Αντρέ Βιεϊρίνια που γνωρίζει όσο λίγοι τον χαρακτήρα που πρέπει να έχει η ομάδα στο γήπεδο.

Ο Λουτσέσκου εστιάζει ξεκάθαρα πάνω στον τομέα της νοοτροπίας και της ψυχολογίας που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, ούτως ώστε να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον τελικό. Για τον 53χρονο προπονητή δεν έχουν σημασία τόσο τα πρόσωπα, όσο η κατάλληλη προσέγγιση των παικτών του για αυτό το ντέρμπι. Σίγουρα η εικόνα στο Χαριλάου που είναι και η πιο νωπή δεν ήταν καλή, αλλά το κεφάλαιο εκείνο έκλεισε και άπαντες εντός ομάδας ψάχνουν την απάντηση μετά από τέσσερις σερί ήττες.

Οι επιλογές στην ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής από τον Λουτσέσκου ήταν σχεδόν… αναγκαστικές, με τον Ρουμάνο κόουτς να έχει «σημαδέψει» αρχικά το παιχνίδι αύριο στην Τούμπα για να έχει όσο τον δυνατόν περισσότερο φρεσκάδα και ενέργεια η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags