Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δείχνει τον δρόμο για τη νίκη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτό πρέπει να κάνει - Ποιο το σκορ πρόκρισης
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-21 19:24:00

Δείχνει τον δρόμο για τη νίκη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτό πρέπει να κάνει - Ποιο το σκορ πρόκρισης

Sportdog Team
Δείχνει τον δρόμο για τη νίκη παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Αυτό πρέπει να κάνει - Ποιο το σκορ πρόκρισης

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε o παλαίμαχος αρχηγός του Δικεφάλου για τον πρώτο ημιτελικό του ΠΑΟΚ εναντίον του Ολυμπιακού, όπου και τις προβλέψεις του, για την αναμέτρηση που έχει ξεχωριστή σημασία.

Φιλικά, οικογενειακά, χαλαρά, θα περάσουμε, πρέπει να χαρούνε τα παιδιά και να περάσουμε καλά. Εδώ θα παραμείνουμε στη Θεσσαλονίκη, θα πάμε σε ένα φιλικό σπίτι την ημέρα του Πάσχα. Είναι ωραία η διαδικασία, θα είναι όμορφη. Οσο για το ματς, αυτό το πρώτο που θα γίνει στην Τούμπα, πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό. Είναι ο μόνος στόχος για τίτλο που υπάρχει για την ομάδα μας. Είμαστε σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έρθουν εδώ και θα σηκώσουν τα χέρια τους.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βγάλει ένταση, πάθος, όλος ο οργανισμός επικεντρώνεται στην κατάκτηση του Κυπέλλου, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το πολύ όμορφο ταξίδι.

Σκορ πρόκρισης, για εμένα, είναι το 2-0. Ναι, σε αυτή την περίπτωση. Αλλά από την άλλη, πάντα στα διπλά παιχνίδια, υπάρχει και ο δεύτερος αγώνας, οπότε όλα είναι ανοιχτά. Εάν πετύχουμε δύο γκολ, τότε με το ένα πόδι θα είμαστε στον τελικό.

Οσο για το αν μπορεί να έχουν αδειάσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σίγουρα υπάρχει κούραση, μεγάλη και ψυχική και σωματική. Το πρόγραμμα ήταν επιβαρυμένο, με αγώνες κάθε τρείς ημέρες. Τα δύο ματς με την Μαρσέϊγ είχαν και χαρακτήρα πρόκλησης. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί κοίταξε την Μαρσέίγ πρόσωπο με πρόσωπο και θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση. Υπάρχει η κούραση, όμως οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Στο ματς με τον Άρη έγινε ροτέισον από τον Λουτσέσκου. Οι παίκτες βγάζουν περισσότερο πάθος και τρέλα. Το τρόπαιο το θέλει η ομάδα, πρέπει να συνεχιστεί και την φετινή σεζόν”.

Για τον Ολυμπιακό και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται, ο Τουρσουνίδης θύμισε μία παλαιότερη δήλωσή του. Και είπε: “Δεν είναι χαλαρός τον τελευταίο μήνα, είναι κακός σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Και εμείς είχαμε τεράστια προβλήματα. Είχα πει πως εάν ο ΠΑΟΚ μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν αγωνιστικά καλύτερος, νομίζω ότι θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Αυτό δεν έγινε. Η διαφορά δεν ανταποκρίνεται στην κατάσταση των δύο ομάδων. Αυτό το παιχνίδι, και η ρεβάνς, θα είναι διαφορετικά. Είναι το Κύπελλο και έχει την δική του σημασία. Θα είμαι παρών για να υποστηρίξω τον ΠΑΟΚ. Καλή Ανάσταση σε όλους”, είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags