Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ντου" κορυφαίου οδηγού της Formula 1 για να αγοράσει την Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-22 20:37:00

"Ντου" κορυφαίου οδηγού της Formula 1 για να αγοράσει την Τσέλσι!

Sportdog Team
"Ντου" κορυφαίου οδηγού της Formula 1 για να αγοράσει την Τσέλσι!

Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος!

Τις φήμες των προηγούμενων ημερών που τον εμπλέκουν με την εξαγορά της Τσέλσι, επιβεβαίωσε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Ο 37χρονος Βρετανός δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, ενώ μίλησε και για τη Σερένα Γουίλιαμς, η οποία στηρίζει και εκείνη την προσπάθεια του Μάρτιν Μπρόουτον να αγοράσει τους «μπλε» του Λονδίνου.

«Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί. Παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στην ηλικία των 5-6 ετών υποστήριζα την Άρσεναλ, ενώ ο θείος μου ο Τέρι υποστήριζε την Τσέλσι. Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν νέος, στη γειτονιά όπου έμενα, έπαιζα ποδόσφαιρο με όλα τα παιδιά. Θυμάμαι ότι άλλαξα ομάδες, και η αδερφή μου Σαμ με …χτυπούσε πολλές φορές στο χέρι, και έλεγε ότι πρέπει να υποστηρίξω την Άρσεναλ. Γενικά, πάντως, είμαι λάτρης των σπορ και αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Είναι το μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο και η Τσέλσι είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους συλλόγους», τόνισε αρχικά ο Βρετανός πιλότος της Formula 1, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη Σερένα Γουίλιαμς, λέγοντας:

«Έχουμε μιλήσει για αυτό αρκετές φορές, έχουμε μια πολύ στενή σχέση, είναι αθλήτρια και μια εκπληκτική γυναίκα. Με ρώτησε τι νόμιζα και της είπα ότι ήθελα να ασχοληθώ και αποφάσισε να συμμετάσχει και εκείνη. Όταν άκουσα αυτή την ευκαιρία είπα εντυπωσιάστηκα και προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags