Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Ατακάρες για Αλμέιδα - "Δεν του αρέσει να χάνει ούτε σε φιλικά - Εκεί βασίζει πολλά"
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-23 10:40:00

Ατακάρες για Αλμέιδα - "Δεν του αρέσει να χάνει ούτε σε φιλικά - Εκεί βασίζει πολλά"

Sportdog Team
Ατακάρες για Αλμέιδα - "Δεν του αρέσει να χάνει ούτε σε φιλικά - Εκεί βασίζει πολλά"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Τσίβας ο Κάρλος Σαλσίδο.

ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Ο Μεξικανός πρώην αμυντικός μιλώντας στην εφημερίδα «ΩΡΑ» σκιαγράφησε το προφίλ του Αργεντινού υποψήφιου τεχνικού για τον πάγκο της ΑΕΚ, τον οποίο αποθεώνει τόσο ως προπονητή, όσο και ως άνθρωπο.

«Είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσει να χάνει ούτε στα φιλικά. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να παίρνει τα αποτελέσματα. Ως προσωπικότητα είναι πολύ έντονος, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κάνει τους πάντες μέσα στην ομάδα να αισθάνονται πολύ άνετα, σαν οικογένεια και να τα δίνουν όλα για το σύνολο» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κάρλος Σαλσίδο.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο Σαλσίδο πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Το παιχνίδι που θέλει να παίζει είναι καθαρά επιθετικό. Θέλει η ομάδα του να έχει την μπάλα στα πόδια της και για να το κάνεις αυτό πρέπει να τρέξεις και να πιέσεις πολύ για να την κερδίσεις. Γι’ αυτό και βασίζει πολλά στο κομμάτι της δουλειάς στη φυσική κατάσταση».

Τέλος αναφερόμενος στον Αλμέιδα, ως προπονητή υπό την καθοδήγηση του οποίου ο Σαλσίδο κατέκτησε πέντε τίτλους κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Το πιο δυνατό στοιχείο του είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Έχει τον τρόπο του να λειτουργεί με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να δημιουργεί αρμονία και συνοχή στην ομάδα. Ξέρει να φτιάχνει ψυχολογικά τους παίκτες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags