Facebook Pixel Premier League: Η Άρσεναλ φώναξε... Άντε Γειά! - Τριάρα στη Γιουνάιτεντ και τέλος τα όνειρα για σεντόνι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-23 16:44:00

Η Άρσεναλ φώναξε... Άντε Γειά! - Τριάρα στη Γιουνάιτεντ και τέλος τα όνειρα για σεντόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Άρσεναλ φώναξε... Άντε Γειά! - Τριάρα στη Γιουνάιτεντ και τέλος τα όνειρα για σεντόνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κανονιέρηδες θριάμβευσαν με 3-1 στο ντέρμπι της Premier League, παρέμειναν στην 4η θέση και ξέφυγαν έξι βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο.

Premier League: Η Γιουνάιτεντ είχε ευκαιρίες και 3 δοκάρια, όμως η Αρσεναλ 3 γκολ και με 3-1 στο Emirates πήρε τεράστια νίκη που την κάνει φαβορί για το Champions League 5 αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League.

Στην αναμέτρηση με την οποία «άνοιξε η αυλαία» της 34ης αγωνιστικής στην Premier League, η Άρσεναλ επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-1 στο Λονδίνο και έκανε αποφασιστικό βήμα για να πλσσαριστεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που χαρίζει το «εισιτήριο» για τους ομίλους του νέου Champions League.

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ταβάρες, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με το πέναλτι του Σάκα στο 32΄. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μείωσε προσωρινά στο 34΄, ενώ στο 57΄ η Γιουνάιτεντ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι, καθώς η εκτέλεση του Μπρούνο Φερνάντες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Τζάκα στο 70΄ και «κλείδωσαν» τη νίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags